Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
17510
  • Pages

  • No pages

Lisa1 Link Blog

KvinnaLisa Wallström, 53year

Lisa1's Blog

Ingen tvekan

AddthisShare   FeedRSS feed  

om att det inte blir någon löptur idag…


Värre i halsen, trots att jag attackerade med jodgurglingar, c-vitamin, echinagard, strepcil och te med honung i går.


På ett sätt är det skönt att det liksom inte är någon tvekan om att jag inte kan träna. Fast jag är grymt sugen. Fin, kylig morgon här hos mig, hade varit toppen med en tur i trevligt sällskap.


Har en intervju med en sko/löpningsexpert som jag ska göra vid elva, sen kanske jag sticker hem och sitter och skriver hemma. Fick idén tack vare alla diskussioner om skor här på Shapelink (så tack för det!:-)) som jag har följt med i, lite förundrat . Själv hör jag nämligen till dem som inte har har någon som helst koll. Jag har haft mina löpardojjor i evigheter och vet knappt vad det är för märke. Kanske får jag en aha-upplevelse efter att ha pratat med ett proffs.


Tror inte att jag behöver besöka vårdcentralen (som för övrigt fungerar finfint här där jag bor. Snabb service och bra med tider). Det kanske verkar som om jag är sjuk ofta? Men vad jag kan påminna mig har jag bara varit dålig en eller två gånger på två år… Och feber har jag inte haft på den dag jag minns. Det kan inte vara mycket? Särskilt med tanke på alla infekterade människor man stöter på överallt.


Till alla andra småkrassliga - nu kryar vi på oss!


 

 
Written 808 weeks ago
10468 808 weeks ago

puppe

På ett sätt är det ju skönare när det blir värre, för då vet man att man inte är inbillningssjuk och man blir förmodligen bättre istället för att gå och dra ut på sjukan.