Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
17510
  • Pages

  • No pages

Lisa1 Link Blog

KvinnaLisa Wallström, 53year

Lisa1's Blog

Feber

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hade grym träningsvärk och kände mig lite hängig idag. Men det var ju så härligt väder och jag längtade ut i skogen så jag snörde på mig dojorna och gav mig ut fram på eftermiddagen. Jisses vad tungt det gick! Blev helt knäckt av minsta motstånd och kunde inte hålla någon fart alls. 


När jag kom hem tog jag febern efter någon timme - då hade jag 37,6. Ingen jättetemp, men det förklarar i alla fall varför det gick så trögt. Hoppas nu att det inte bryter ut något utan att det bara var något tillfälligt. Jag har verkligen sett fram emot några dagars ledigt med härlig löpning på schemat. Skulle bli så besviken om jag måste vila istället. 


Hur skadligt kan det vara att springa med feber som jag just råkade göra? Sliter det mycket på kroppen?

 
Written 788 weeks ago
39858 788 weeks ago

Göran44

TVÅNG!! Nä skämt å sido en trulig tonåring kan vara bra jobbigt att ha med sig men det kan nog finnas något som kan locka Flygvapenmuseumet kanske I fjol hade de en JAS gripen simulator man kunde provflyga i där =)
17510 788 weeks ago

Lisa1

Hi hi! Ja, du. Du skulle träffa honom. Han lever för fotboll just nu. Så kan jag hitta något fotbollsbetonat i Linköping kanske jag får med honom.
39858 788 weeks ago

Göran44

Vi får väl spela familjemedlemmar VS shapelinkare roxen skulle fixa med vattenskoter så vi kunde köra lite efter välkomstlöpningen under efter lunchen på lördag mellan föreläsninger o lekar (vatten skoter är ju å andra sidan en dyr leksak för vuxna =/)