Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
17510
  • Pages

  • No pages

Lisa1 Link Blog

KvinnaLisa Wallström, 53year

Lisa1's Blog

Ballade ur

AddthisShare   FeedRSS feed  

Det blev ingen morgonjogg! Kläderna var framlagda och planen klar, men när klockan ringde 05.45 kände jag mig så osugen att jag hade kunna offra min högra hand för att få slippa. Släpade mig upp, som vanligt hungrig som en varg, möttes av lätt snöfall och -9° och kände bara Nej jag vill inte!


Så istället åt jag en brakfrukost och läste tidningen riktigt länge, tog en varm dusch och åkte till jobbet. Så kan det gå. Jag är ju inget fan av träning på morgonen! Jag vet inte varför jag försöker?

 
Written 795 weeks ago
39858 795 weeks ago

Göran44

Fast det är skönt att vara lite outlaw aktig också skita i allt och ta en god, lugn frukost med tidningen det skall man unna sig:-)
Sedan spelar det väl ingen roll när man springer bara att man gör det och är man inte det minsta sugen kanske det smartaste på lång sikt är att hoppa löpningen tills man är sugen igen, eller inte :-S men om man nästan alltid är sugen och så ibland är man det absolut inte då kan man gott hoppa ett eller två löppass tycker jag
10468 795 weeks ago

puppe

Känner igen mig. Hade också ställt klockan, men när den ringde blev jag kvar i sängen en timme till.
17510 795 weeks ago

Lisa1

Tack! Det var precis vad jag ville höra! För det är ju inte som att jag skiter i att träna - det är bara tidpunkten som är fel för mig.