Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Vikt och mått

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag hade jag fredagsvägning och glädjer mig åt en rejäl minskning -2kg på en vecka. Fast denna veckan så har jag fokuserat otroligt på kosten occh inte så mycket på träningen. Vilket gjort att jag legat på ett totalintag på 1475 kcal varje dag sedan förra fredagen. Har jag tränat så har jag ätit det jag gjort av med och ändå landat på 1475. Nu är det räknat efter shaplinks kost & förbrännings-apparat och hur exakt det är får ngn annan svara på. Men det har fungerat jättebra för mig denna veckan. Har dock inte tänkt att vara lika strikt nästa vecka då det är den enda veckan som gubben och jag har semester ihop, då blir det säkert mer gott än nyttigt.


Imorgon är det den stora dagen, andra etappen i min tjejklassiker. Det känns kanske lite mer som vår tjejklassiker eftersom det är så många som håller på med den på shaplink. Jag glömmer nästan av att jag gör detta induviduellt. Det är ett bra betyg för alla träningskompisar. Efter Vansbro så har jag näst på min lista tjejmilen i augusti. Det har vart väldigt roligt att vara med på alla dessa lopp och det har gett mersmak. Men i sommar så blir det nog inga fler lopp utan att tjejmilen och lidingö blir det som blir. Sen hoppas jag hitta ngt i höst som kan inspirera till att hålla formen i topp. Men vi får väl se, tipsa gärna.


Jag har idag måttat mig (hm, lät konstigt) och jag undrar hur tusan man skall mäta egentligen? Jag har gjort efter listan med arm höger, arm vänster osv men hur mäter man axel? Jag blir inte klok på det. Lite kul är det dock för på de flesta ställen så har jag minskat 1,5 - 2 cm sedan sist och det känns rätt bra. Speciellt låren, eftersom jag har världens största lår, riktiga flytburkar. Har alltid skyllt mina lår på fotbollen, men på den tiden så var det mer muskler än nu. Nu står det praktiskt taget "margarin" på dom. Men 3 cm var det på låren riktigt roligt. Midjan vet jag om att jag mätte fel i början så där får jag nöja mig med 2 cm. I hela taget så är jag riktigt nöjd.


Simma lugnt!!!

 
Written 773 weeks ago
31850 773 weeks ago

proppan2

Skitbra ju!
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 773 weeks ago

Linda Granath

Om du ska hålla på så här vill inte jag utmana dig mer!!!!!!

Skämt och sido. Du har gjort en jätteprestation. Att du har gått ner både i vikt och i dina mått visar ju bara att du går ner på ett bra sätt.

För utmaningen skull ska jag redovisa mitt resultat också. Det var minus 1kg denna vecka. Det är jag mycket nöjd med. Nu är jag nera på 66,5 igen, där jag var för 3 veckor sedan. Attans att den bottennoteringen ska vara så svår att komma under. Mina mått har också minskat en del på en månad, men inte alls så mycket som dina. Bysten och midjan är oförändrad, rumpan -1cm och låret -0,5cm.
52262 773 weeks ago

Sarahmossfeldt

Grattis till minskningen, både vikten och måtten.
Jag tänkte att jag också skulle måtta, de säger ju ätt det är där man ser den största förändringen, eftersom muskler väger mer än fett....
Kämpa på.