Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Veckan som vart

AddthisShare   FeedRSS feed  

Har inte riktigt vart på min sida. Har inte kännts 100, har lite skav i halsen som om en förkylning inte vill bryta ut. Har känt det hela veckan på tidigmorgon och sen kväll, fats jag har inte vart sjuk. Bara känt mig slö...... Skulle vara aktiv med morgonjogg, det blev bara 2 gånger och så lite har jag inte vart igång på månader. Kanske kroppen säger åt mig att jag behöver lite lugn med att slöa ner mig lite för det känns inte som att motivationen tryter. Tvärt om, jag vill, men har inte kommit iväg. Så är det att vara tidsoptimist säger min goda mor, man planerar och vips är dagen slut.. så hann man inte. Idag ska jag ialla fall åka och köpa slang till mina cyklar sen blir det lite mek och förhoppningsvis en provtur.


 

 
Written 770 weeks ago
39858 770 weeks ago

Göran44

Fast man skall ha lågintensiva veckor också då håller man bättre och suget fortsätter ligga på en hög nivå =)
Lycka till med cykelrepandet tipset är att köpa en extra slang =) det har jag då är man färdig att cykla på 10 min om man skulle råka ha fått punka lagom till passet =)
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 770 weeks ago

Linda Granath

Ett litet tips från mig är att planera in de lågintensiva veckorna. Jag kör en var tredje eller var fjärde vecka. Då kör man enligt planen och behöver inte känna sig misslyckad för att man tar det lite lugnare.