Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Varm Lördag

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hej hopp!


Nu är det äntligen semester! Jag firade igår genom att falla i djup sömn redan kl 19.30..... Riktig festprisse:)) Så idag vaknade jag riktigt pigg, men drog ändå på träningen till sen eftermiddag. Bestämde mig för att springa lite längre än vad jag brukar och det blev en sväng på 12,6 km. Jag fegade lite istarten och sprang första 6 km i ett behagligt tempo, det tog 48min och det var uppförsbacke nästan hela sträckan. Så lite mallig är jag. Hemvägen, samma sträcka fast .... ja ni vet.... nerför då... kändes så jäkla bra. Ökade farten och fixade hemvägen på 38 min. Benen kändes jättebra och andningen.... inga problem. Även om värmen var påtaglig 27 grader så kändes det urbra!!


Hade du frågat mig för 3 månader sedan om jag skulle ut och springa (frivilligt) 12 km så hade jag asgarvat åt dig. Nu är jag rätt mallig, fast det är klart.... tiderna måste ju filas på.

 
Written 774 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 774 weeks ago

Linda Granath

Vad skönt med semester. Bra jobbat med löpningen.
31850 774 weeks ago

proppan2

Man ska utmana sig själv. De är mitt motto. :-)
39858 774 weeks ago

Göran44

Bra jobbat tycker tiden är helt okej om det var första gången slugt drag att hålla ett tempo bort som gör att du orkade öka tempot på hemvägen. Så försöker jag alltid lägga upp mina löppas sparar mig hela vägen för att kunna avsluta sista 1000 det är bra för moralen =) Sedan beror det ju på vad man vill uppnå med sitt springande men som Marcus74 citerade en gång "det är mängden INTE farten som är det viktigaste"