Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Vansbro närmar sig

AddthisShare   FeedRSS feed  

med stormsteg dessutom, skulle simma lite och satte mig på cykel för att ta mig till sjön. Efter 3 km hör dottern att det mullrar och vi bestämmer oss för att ta oss hem. tur är väl det för vi får 30mm regn och åska tväröver..... Tur att jag kom iväg i morse på en liten promenad så jag har skakat lite på fläsket idag.. Ja annars är semestern som sig bör sena mornar och sena kvällar, idag är det ju bästa tv-kvällen med lite mord och allsång. i omvänd ordning. Skall unna mig ett glas vin eller två. 


The boss ringde tidigare och drog in min sista semestervecka.... tydligen mycket att göra. Deppar inte, den veckan kan jag spara t ngt extra.


 

 
Written 773 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 773 weeks ago

Linda Granath

Vad regn ni måste fått de sista dagarn.

Jag måste säga att du tog beskedet om den indragna semesterveckan med ro. Jag jobbar som personalchef och det är inte alltid man möts av en sådan förståelse när man lämnar en sådant besked.
35388 773 weeks ago

Marcus74

Ja, idag tokregnade det i princip hela landet. Var nog en hel del av oss som tränade som fick några stänk på oss. Men det är iaf varmt i luften.
31850 773 weeks ago

proppan2

Här regnade det nästan ingenting igår. Vad olika det är.
Duktig du är som tränar simning så där. Jag har tränat ungefär noll inför Vansbro, men räknar kallt med att det ska gå bra ändå.