Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Vansbro

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu är jag hemma från Vansbrosimmet och kan glädja mig med en andra avklarad etapp i min tjejklassiker, jag hann inte träffa alla som jag ville träffa. Mitt sällskap höll på att frysa ändorna av sig (o dom simmade ändå inte), men jag hoppas att vi hinner ses ngn annan gång.


Jag hade riktig ångest för denna tävlingen eftersom jag (på äldre dar) är en riktig badkruka, så att éntra vansbro och se temperaturen i vattnet 16,5 grader var smått oroande. Passade på att hämta mitt startkuvert tidigt och där träffade jag Nova78, Torpabo och Göran44. Väldigt roligt att träffa er alla och pratas vid en stund. Vid starten så såg jag dessvärre inte ngn, men det beror nog på att jag var helt skräckslagen, kan inte riktigt förstå att jag blev så nervös, men skyller på kylan. Solen tittade fram ett slag, men precis lagom tills jag skulle göra mig iordning så kom regnet. Startade 13.00 och jag tyckte att uppvärmningen var bra, jag blev varm och lite off fokus på kylan. Så när starten väl gick så tyckte jag inte att det var så kallt som jag väntat mig. Positiv överraskning alltså. Startade och gick i sist i min grup på höger kant och låg långt över till höger ända tills bryggorna började, då fick jag nästan lite cellskräck bland allt folk och tog mig ut på vänsterkant och simmade där hela sträckan, det kändes att det var strömt men det gick ändå bra. Simmade om väldigt många och kom bland ganska bra in i mål på 31,26. Jag är nöjd för att vara förstagångssimmare. Det kändes riktigt bra.












1223 Särdqvist,Marie Vansbro Tjejsim 31:26


Jag vill skicka ett supergrattis till Linda (Nova78)  som fixade en kanontid. Ett jättegrattis till alla andra tjejer som genomförde loppet också givetvis, alla kämpade väldigt duktigt!


På väg hem regnade det härligt mycket, men hem kom jag och nu skall jag bara slappa.  Göran, Lycka till imorgon! Bra att du köpte dig en våtdräkt, det är nog klokt för det är långt att simma imorgon.


Ha det så gott allihop!


 

 
Written 772 weeks ago
34613 772 weeks ago

Torpabo

Bra jobbat och Grattis till genomförandet.
35388 772 weeks ago

Marcus74

superbra kämpat!
39858 772 weeks ago

Göran44

Grattis! Efter Lidingö kan vi ju kanske slå ett slag för den sociala biten också =)