Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Tv-shop

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag kunde inte sova så jag satte mig lite framför tv:n och zappade, fastnade på tv-shop där det fanns ett magiskt bälte, Sauna-belt , det gick ut på att man smälter bort fettet runt magen..... en halvtimme om dagen i en vecka räcker för att gå ner en storlek. Och man kan ha det överallt. YES! Nu kan man lägga skorna på hyllan och smälta bort........ Då måste ju sveriges befolkning minskat dramatiskt i fettprocent dom här tre veckorna som vart så varma, eller?


Konstigt nog så finns det en uppsjö av saker som vi inte vet att vi behöver..... Har du sett ngn mirakelmaskin som du vill dela med dig av?

 
Written 773 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 773 weeks ago

Linda Granath

Hi,hi. TV-shop är grymma! De har allt för att hålla sig i form. Och man kan dessutom själv kolla på TV medans apparateran gör allt jobbet själva :-) Stackars alla som går på det där. Det måste ju trotts allt vara ganska många efter som programmet finns kvar.
39858 773 weeks ago

Göran44

Uppfyller allas drömmar du får den perfekta kroppen medan du sitter framför TV och pressar i dig Chips, Coca-cola & McD du ökar tom omfånget på överarmarna, bröstmusklerna blir mer markerade, brösten blir 2 nr större och mer utstående fast du tränar magen =/ men vilken bräda man får av den man skulle kunna tro att de har tillbringat flera timmar & år på gymet men inte då de har bara varit vanliga normalfeta amerikaner 25 - 40 kg övervikt för bara ett par månader sedan tills det köpte denna mirakelsak
Allt där bottnar i mäniskans fåfänga & viljan att ha allt utan att offra något