Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Trött med skum känsla

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu har jag jobbat två av tre nätter och trots att jag har sovit jättebra idag så är jag så trött så trött. Somnade vid 07.30 och vaknade kl 15.10, ganska bra tycker jag. Fikade lite och hämtade ungarna på dags och fritids. Har grejat lite i kaninburen och morslat med endel trädgårdsgrejer. Men jag är helt energilös, förutom en promenad så håller jag låg profil idag. Huvudet säger: ta en kort jogg,  men hela kroppen käns som en hög mjölksyra... Kan man ha mjölksyra fast man inget gör? Skum känsla.... Ska samla krafter och käka lite, mysa i soffan och ta nya tag imorgon.


 


 

 
Written 733 weeks ago
35388 733 weeks ago

Marcus74

ibland är man mer sliten än andra dagar. Kanske du ska ge din kropp vila. Jag tror inte man ska ignorera de signalerna. Kan leda till överträning.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 733 weeks ago

Linda Granath

Du har ökat din träningsmängd rejält den sista tiden. Du kanske behöver ta ett par dagars vila och låta kroppen komma ifatt. Dessutom tror jag att natt/skift arbetet sliter mer än vi tror. Det är inte lätt för kroppen att vara på hugget när den inte har en ordentlig dygnsrytm att falla tillbaka på.
32638 733 weeks ago

lenamarie

Ni har nog rätt, det är svårt när man känner suget och ändå behöver vilan..