Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Träning & Massage

AddthisShare   FeedRSS feed  

Äntligen blev det en tur till gymmet och idag blev det arbete för benen. Jag startade på löpbandet med 10 min uppvärmning, det kändes ganska bra så jag bestämde mig för att köra 15 minuter effektivt och lägga på 5 min extra för konditionens skull. För varje gång som jag kommer till gymmet och värmer på löpbandet så skall jag lägga till någon minut mer än senast, det e min plan för att hålla igång löpningen i vinter någolunda. Kommer jag bara upp i 45 minuter så skall jag jobba med farten oxå. Jag e ju så larvigt mörkrädd så nu när hösten närmar sig då blir löpbandet min bästa kompis på gymmet (fast jag tycker att det är SKITTRÅKIGT att springa på band). Men idag kändes det bra.


Efter det så blev det benpass och jag gjorde nytt PB på alla maskiner efter skadan. Nu ligger jag ca 15 kg efter på alla maskiner mot var jag var i våras. Det var lite pinsamt när jag skulle ta benpressen för det satt en medelålders man där när jag kom dit och han körde 70 kg. När han reste sig så säger han - ja du stumpan 45 kg, räcker det eller ska du ha ännu mindre? Det hade väl inte vart så farlig att han sa så om det inte vart för tonen, så himla nervärderande. För att inte visa min irritation så sa jag snällt -det blir nog bra, jag kan justera själv. Då svarar han: -Annars ställer jag in åt dig, jag vill ju inte att du ska klämma dig.... 


-Då kan du ställa den på 90 kg.


Jag kanske inte ser stark ut och jag kanske inte ens ser tränad ut, men lite respekt!! Tack! Jag fattar inte att endel kan med att vara så tykna. Försökte ignorera det sen men jag tappade träningslusten totalt. Körde en halvdan magövning sedan, men det blev inget bra så det fick bli duschen. Hade bokat massage efter träningen och det fick alla tankar att flyga iväg på annat håll. Det var jätteskönt!


 

 
Written 707 weeks ago
35388 707 weeks ago

Marcus74

haha, bra gjort. Där fick han så att han teg. Han måste ha blivit lite knäckt över att du körde på 20 kg mer än honom då han var så förnedrande mot dig.
42728 707 weeks ago

aCookie

Åh, det är sååå irriterande! Har mött en del på gymmet som går fram och kollar vad man har för vikt. Alltså? Vad f-n har du med det att göra?! Nej, du skötte dig föredömligt, där fick han nåt att fundera på hi, hi:-)
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 707 weeks ago

Vidstige

Där gav du bra på tal! :) Bra gjort. Idioter finns det överallt och det är alltid kul att höra när de blir ägda. ;)