Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Tidig morgon

AddthisShare   FeedRSS feed  

Bestämde mig igår för att ta en morgontur idag på cykel, joggade lite igårkväl men det var tungt, så då tänkte jag att cykling lättar nog upp. Ställde inte klockan för sover man gott så är det minst lika nyttigt som ett hårt träningspass, men vaknade ändå kl 4.00.
Käkade en lätt frukost, gjorde mig iordning och 04.30 så satte jag av. Ner till E20, vänster mot bengtstorp och sen ut på Törebodavägen (202:an). Ingen vind, 13 grader i luften och blågrå himmel. Så himla lugnt och endast två bilar körde om mig på E20 och en bil på 202:an. Bestämde mig för att köra ganska hårt för jag surar fortfarande för alla tjejer som trampade vanlig treväxlad monark på tjejvättern & körde lika fort som mig.... Men det handlar kanske mer om kondition än om cykel, jag intalar mig det i alla fall... Men det gick ganska lätt, fast nu är ju E20 och 202:an nästan bara raka stäckan. 202 har några backar som är långa och sega fast inte branta så dom gick över förväntan. Efter 13 km svänger jag vänster mot fredsberg och här är det mer kuperat fast ändå vansinnigt bra väg. Kämpar på som skruttan och inser att
-shit, jag skulle ätit lite bättre innan jag åkte. Började må lite illa, tog några klunkar vatten och fortsatte hemmåt. Illamåendet försvann så småningom, men drack lite till för säkerhets skull och trampade vidare, ökade nu takten för vägen mellan fredsberg och vallby (9km) är mycket kuperad och en otroligt bra benträning. Å det gick skitbra, kossorna tittade på mig, dom hade nog aldrig sett en större tok. Höll på att krocka med en katt som sprang över vägen i färed. Den studsade ut ur en buske bara ett par meter framför cykeln och blev nog minst lika rädd som jag blev, men det gick bra. Hjärtat pickade lite fortare en stund och katten sprang in i busken igen. Tog mig hem med tiden 1 timme 23 minuter, som förövrigt är nytt personbästa på den sträckan med 13 minuter. Härligt. Var hemma igen strax innan 06.00.

 
Written 775 weeks ago
31850 775 weeks ago

proppan2

Jag är imponerad! Vid den tiden låg jag och sov väldigt gott... :-)
35388 775 weeks ago

Marcus74

Håller med Proppan, när du gick upp så hade jag bara sovit max 2-3 timmar :) Bra jobbat!
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 775 weeks ago

Linda Granath

Super bra gjort! Man mår ju så bra hela dagen när man gjort en sådan runda på morgonen. Härligt!