Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

T analys

AddthisShare   FeedRSS feed  

"För att få i dig antioxidanter så är rött the bra, det är heller inget koffein så....bla bla bla"  


 


DET SPELAR VÄL INGEN ROLL! DET SMAKAR JU SKIT! Jag har provat fyra olika sorter med rött the nu och jag ger upp. Det e nästan lika äckligt som det gröna orient-thet från lipton. Fast det leder nog ändå äckelskalan med dubbel hästlängd... Men jag får kväljningar av det röda thet, nej, tacka vet jag grönt citronte eller vanligt hederligt kaffe. Fullproppat med koffein visserligen men av pest eller kolera får man välja det minst otäcka. Dessutom gillar jag kaffe. Vet inte varför jag började med the, det är säkert mammas fel på något sätt..... Men jag fortsatte med det ialla fall för att slippa gå upp och pinka var tredje timme när jag jobbat natt.


Dax för frukost! Ses!


 


//marie

 
Written 700 weeks ago
32638 699 weeks ago

lenamarie

ha ha, ja verkligen. Men ni vet vad dom säger: smaken e som baken....
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 699 weeks ago

Vidstige

Jag gillar alla sorters te, svart, rött och grönt. Men vitt te, som är en finare variant av grönt te har jag ännu inte lyckats njuta av. ;)

Mest dricker jag grönt te med cironsmak. Ett rött te som jag rekommenderar för alla som vill pröva så här i juletider är rött julte från NK. Mmmmm.
73877 699 weeks ago

lindagraucob@hotmail.com

Jag gillar Rhooibos, det tycker jag är jättegott (så gott som the kan bli då). Märket Dihlma är bäst, Lipton smakar tvål tycker jag. Vidrigt! Man ska verkligen satsa på lösthe eller dyrare märken om det ska kunna gå att dricka.