Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Sporrar, tankar och svinkoppor

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jaha så har flera dagar gått och guldmedlemskapet behövde förnyas, varje gång så skulle jag förnya det när jag satte mig vid datorn,  men så blev det bara inte av... Tycker att jag har kommit igång ganska bra med träningen efter skadan, det känns i magen (träningsvärk) och det syns på vågen att det ger önskat resultat. Men säg den lycka som varar förevigt.


I onsdags så vaknade jag med ett stick under näsan, jag kände igen det för jag har haft det förr.. Impetigon var tillbaka. När jag skulle ta min frukost så kunde jag knappt öppna munnen för att körteln under hakan hade svullnat så, den kommer alltid med impetigon.. Det blev en tur till vårdcentralen och 10 dagar med penicilin för tydligen så är körteln ett tecken på halsfluss... Jag som inte ens har ont i halsen! Men nu går jag och väntar på att det skall läka ut. Det är inte önskvärt att vara på gymmet med en hudåkomma som smittar lätt, jag skulle inte gilla om andra gick med svinkoppor på gymmet. Men jag hoppas att det börjar läka ut snart nu, idag blir tredje dagen med penicilin så jag avvaktar. Vovven blir glad om jag tar en extrasväng med honom istället!


Trots alla skador som har vart så har jag ändå beslutat mig för att ha en sporre till nästa år och därför har jag anmält mig och min make till Göteborgsvarvet. Det blir min längsta sträcka "ever". Gubben är ingen löpare och det är väl han som har mest ångest över detta. Han har sprungit som längst 5 km och har också skade/sjukdomsbekymmer iform av hälsporre på båda fötterna. Men han styrketränar flitigt med lite övertalning kommer han nog att följa med ialla fall. Hotellrum är bokat och jag ser redan fram emot det. Skall prova en amatörsträcka på ett triathlon också, i slutet av juli. Tror  att tävlingen i kalmar e då och det blir en bra sväng i semestern tänkte jag. Men den har jag inte anmält mig till ännu.


 

 
Written 708 weeks ago
31850 708 weeks ago

proppan2

Fy vilken otur du har. :-( Nu får det banne mig vända så att det blåser lite medvind för dig!
Kul att du bokat Göteborgsvarvet. Spännande med amatörtriathlon också. :-) Tror det är viktigt att sätta upp mål och ha nåt kul att se fram emot, även när man har motgångar.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 708 weeks ago

Linda Granath

Du är stark som ser framåt mitt blad alla skador och sjukdomar. Du inspirerar mig!!!