Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Så mycket energi, ändå så trött

AddthisShare   FeedRSS feed  

Eftersom jag jobbar natt och har ett lopp att springa på lördag så bestämde jag mig för att ha en lugn vecka där jag vilar upp mig inför loppet, med viss aktivitet ex promenader. Skrev ett schema som för att ha en struktur, men jag tycker inte att det känns så himla bra. Idag när jag tog min promenad så kändes det hela tiden i benen som att dom bara ville spring iväg. Jag fick nästan kämpa för att gå, det kanske är bra inför loppet att kroppen känns ivrig. Men känslan är nästan läskig. Kanske är det för att jag är nybörjare som det känns så för rädslan att konditionen packar väskan och går ligger lite på lut. Att den inte försvinner på en vecka vet jag, men jag är först med att erkänna att jag är för dåligt påläst om hur det fungerar men visst är kondition en färskvara?


Imorgon blir det mera simma. Då ska ta cykeln in te stan och passa på att njuta av lite ensamhet. Men nu väntar ytterligare ett nattpass.


Sov gott!


 

 
Written 775 weeks ago
29449 775 weeks ago

ugly39

Tycker piggheten bådar gott inför loppet! Lycka till!
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 775 weeks ago

Linda Granath

Jag tycker också att piggheten bådar gått inför loppet. Ska du tävla på lördag är det lite för tätt inpå att träna mer nu. Det du kan göra är att jogga en 3-5km runda i lätt tempo ikväll, men ta inte ut dig.