Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Resfeber

AddthisShare   FeedRSS feed  

Imoron åker vi till Gran Canaria och jag får nog motvilligt erkänna att jag sitter med lite resfeber. Vaknade 04.30 och kände direkt att det är ingen idé att ligg kvar... Idag skall jag in till gymmet och köra ett riktigt tungt styrkepass, planerar att ta en jogg om en stund nu innan bara det ljusnar lite (mörkerfegis). Sen är det packning som gäller hela dagen, kanske en paus för lite svampplockning, nu har trattisarna kommit så det blir alltid mycket svamp. Igår var gubben ute och plockade en ica kasse full, det blir gott i vinter att ta fram....


Har inga planer på att räkna kalorier på semestern, semester är semester. Men för att inte helt förlora karaktären på semestern så har jag bokat in ett pass i gymmet och sen räknar jag med en hel del promenixer och simning. Tittar väl in på SL emellanåt om jag inte har fullt upp i solen......

 
Written 766 weeks ago
35388 766 weeks ago

Marcus74

Härligt det låter med gran canaria.Finns säkert möjligheter att hyra cyklar där om man vill för att kunna göra lite trevliga utflykter under dagen.

aha, så trattisarna har kommit nu. Då ska jag också sticka ut ngn dag o plocka. Undra om jag inte mötte en del svampplockare igår när jag sprang när jag tänker efter.

Du är väl inte borta i all evighet. Tycker också du ska unna dig lite udner semestern. Det är vad man presterar året som helhet som räknas, inte vad man presterar någon enstaka vecka.
39858 766 weeks ago

Göran44

Ha det gott! Lev fult ut! Annars kan man lika gärna vara hamma =) Sen börjar träningen inför vasaloppet För du skall väl vara med på klassikersatsningen =)
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 766 weeks ago

Linda Granath

Ha en riktig skön resa, och lämna definitivt kaloriräkningen hemma. Ett par extra rundor när du kommer hem och så är du fit for fight igen!

Njut!!!!