Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Ordning och reda

AddthisShare   FeedRSS feed  

Har funderat på om jag skall försöka skapa lite ordning i min träning, jag har ännu inget schema, men ganska mycket planer och kanske borde skapa mig ett schema för att organisera träningen lite bättre. Oftast så går jag på känn, vad som var längesedan, vad som saknas (ni vet hur man kan känna att man bara måste ut och springa eller cykla) och hur kroppen känns.  Ska försöka att peta ihop ngt som stämmer med arbetstider och livet.....


Idag hann jag i alla fall med en 6 km lång jogg innan frukost, brukar oftast äta lite innan jag ger mig iväg men idag var jag inte hungrig alls (skyller på en sen middag igår). Vägde mig innan jag tog på mig och jag visste att jag hade ökat i vikt, kände det på mig. Men jag får väl hoppas att det är lite muskler i och inte bara fett:) Jobbar kväll i veckan och har planerat att cykla till jobbet (45 km). Har tur med vädret för det ser inte ut att bjudas på ngt regn idag.

 
Written 775 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 775 weeks ago

Linda Granath

Ett träningschema är kanon. Jag har ett, men jag följer det inte helt slaviskt. Jag kör lite på känn också. Ibland tar jag bort eller lägger till pass och ibland byter jag plats på pass. Men det är ändå bra att ha en genomtänkt plan. Det är ju kanon om du kan lägga träningen till och från jobbet. Det blir oftast väldigt tidseffektivt.

Vad stark du är som morgonjoggar. Det känns som många här har anamat det. Vi får hjälpas åt att motivera varandra. Jag behöver i alla fall det för att komma ut på morgonen.