Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Nu e det snart dax

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter en vår med massa träning som slutade med stor besvikelse och en sarjad kropp så startar jag nu om igen. I början av juni hämtade vi vår valp och sen har sommaren mest bestått av att greja med honom. Jag har nästan glömt att jag blev skadad och sommarens tvångsvila har inte vart så jobbig egentligen.... Nåväl, jag har ju gjort några försök till jogg och cykling men det har smärtat och inte blivit någon fortsättnng. Men...


På söndag kl 22.00 är det dags att avsluta semestern och åter inställa sig på arbetsplatsen. Det är då även dags att börja tränings-träna för att komma igång igen. Igår startade jag en detox-kur för att sockersanera mig efter sommarens frosserier. För jag kan ärligt erkänna att jag frossat hela sommaren, inget dåligt samvete här inte, tvärtom. Jag har mått gott, ätit gott och druckit gott.


Men nu börjar jag resan igen.... snart...


För alla er som har semester ännu! Ha det gött!


//Marie


 


 

 
Written 716 weeks ago
32638 716 weeks ago

lenamarie

Fet skada= för tung kropp i för dåliga skor enl. xprt
31850 716 weeks ago

proppan2

Ajaj då :-(
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 716 weeks ago

Linda Granath

Låter som en underbar semester!
Det brukar kännas skönt att komma in i vardagen igen sedan. Bäst är när barnen brjar skolan igen och alla rutiner faller på plats. Då brukar även tränings och matrutiner falla på plats. Ta det nu försiktigt med träningsstarten så att kroppen håller.