Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Nattjobb och underkläder

AddthisShare   FeedRSS feed  

Japp, det e den veckan igen..... Jag finner det lika underligt varje gång, att tre veckor redan har gått sen den senaste nattveckan. Jag jobbar treskift på industri och har rent generellt aldrig haft problem med omställningen i skiften, men jag tycker inte att det e så roligt att jobba så däremot. Jag tycker att jag blir ganska asocial, det går inte får en bra veckorytm. Ingen ide att följa någon tv-serie tex (tack o lov för anytime & play-tv. Jag kan inte gå kurser eller följa någon pass på gymmet varje vecka, det hade vart så mycket enklare med dagtid. Men jag trivs med det jag gör på jobbet, arbetssysslorna kanske inte gör dagen, men det gör kollegorna. Dom e bäst! Lite förvirrande resonemang, jag vet.


De senaste nattveckorna jag jobbat så har jag haft lite bekymmer med att sova bra. Så även idag. Vaknade klockan 11, helt klarvaken. Omöjligt att somna om. Ska till läkare idag 14.45 och kanske är det det som spökar nu. Inget allvarligt, men det e ju aldrig roligt att gå till läkare.


Har passat på att prova lite kläder som jag köpte från newbody när dotterns fotbollslag sålde nu. Köpte sportbh, t-shirtar och strumpor. Måste säga att deras sportbh håller väldigt god kvalite och är väldigt prisvärd. 150kr/st, det e inte farligt, köpte en champion i våras på team sportia och den gav jag nästan 400 för. Har köpt newbody förr och vet att de håller för ett par tvättar också. Så jag rekommenderar! Det finns underkläder till hela familjen och alla blir lika nöjda. Så om ni inte har använt newbody, kontakta föreningar eller skolklasser och hör om de inte kan sälja. Det e vansinnigt bra förtjänst också!


 


 

 
Written 708 weeks ago
31850 708 weeks ago

proppan2

Hoppas det går bra hos läkaren. Jag kör med strumpor från Newbody och nu har jag beställt linnen också. Beställde en sport-bh en gång också och blev så besviken när den inte passade. Får väl se till att välja rätt storlek nästa gång. ;-)
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 708 weeks ago

Linda Granath

Lycka till hos läkaren.
80991 707 weeks ago

beagle00

newbody är kanon ha massor me underkläder från dom. dom håller tillomed formen efter hur många tvättar som hellst =)