Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

När jag står på löpbandet tänker jag:

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag önskar att jag var en fördomsfri och icke dömmande människa. Jag önskar att jag inte skulle bry mig om hur andra ser ut eller hur dom gör. Jag önskar att jag var bara en medmänniska och bara gjord gott. Men ibland så skäms jag över mig själv.


Idag tittade jag i spegeln brevid löpbandet och ser hur mina blå gym-brallor smiter åt lite för hårt om rumpan och skinkorna liksom ligger i vågor för att jag har trosor som har bra resår i underkant och delar skinkan på bredden. Hmm, kul... tänker jag... fyra till sex skinkor, dags att köpa andra pös-brallor. Drar lite i tröjan för att försöka dölja häcken lite men som alla andra t-shirtar så är den givetvis för kort och åker upp direkt och lägger sig som bomull runt magen. Ja ja, det blir ryggen mot väggen hela passet då...


Gymmet är på morgon fullt av äldre som har senior träff där och hälften jobbar på maskinerna och andra hälften står brevid och pratar med dom som står på maskinerna. Jag brukar imponeras av alla dessa män och kvinnor för dom har så mycket vilja och är alltid trevliga. Men just denna dag när jag har fått rumpnoja så börjar jag titta på hur dom ser ut och hur dom klär sig. Endel har träningskläder andra vanliga myskläder och jag respekterar detta. MEN, alla dessa storbystade damer utan bh. Jag tycker att det e lite läskigt.. Det e  nu jag känner mig dum, jag ska inte bry mig om sånt jag ska bara respektera att alla är olika. Skäms på mig. Jag hoppas att dom som jag tänker "ta på dig en bh" tänker om mig" herregud tös, ta åtminstonde på dig brallor som ger en rumpa och inte fyra"!


 


Hur som helst. Jag och mina rumpor har lite träningsvärk idag så nu ska vi gå på långpromis med vovven!

 
Written 687 weeks ago
79561 686 weeks ago

nopoo

hahaha, underbart!!
Jag är fan mer hemsk än du!!

Usch va jag tänker elaka saker ibland.
Men det tror jag samtidigt alla gör.

Alla har en liten djävul i sig så är det.

Vissa dagar är det allt jag har!!