Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Morgonträning

AddthisShare   FeedRSS feed  

Vaknade tidigt idag, skall jobba eftermiddag/kväll och då är det lika bra att få en tidig start för annars försvinner hela dagen. Satte mig med en kopp the och kollade läget på facebook & shapelink, käkade min frukost och sen på med cykelbrallorna. Lagade punkorna på båda cyklarna igår men hann aldrig med att ta en provtur.... Idag hade jag bestämt mig för att ta en tur på cykel först och sedan jogga en sväng direkt på det. Trampade upp i skogen och nu kändes det att jag inte cyklat på ett tag, shit vad jag kände mig svag i benen. Men skam den som ger sig, och nu tkämpade jag för att pressa alla muskler med mjölksyran. Det är jäkligt skönt när man kommer upp för backarna, känslan av att fixa det. Hela cykelturen var tung för benen men kändes malligt bra. Efter 12 km så kom det en liten farbror promenerandes med den största hund jag någonsin sett och hunden visade stort intresse  för cykeln på långt håll så jag tog mig över på andra sidan vägbanan och tur var väl det för den gjorde ett utfall mot cykeln och det var knappt att gubben orkade hålla emot. Det såg ut  som ett "stanna o lek med mig"-utfall, men det var lite otäckt ändå.


Väl hemma parkerade jag cykeln i garaget och tog av mig cykeljacka och handskar. Tog med mig vattenflaskan till min startbom och lämnade den där medans jag joggade 2,5 km bort innan jag vände hem. Löpningen kändes inte jobbig alls men jag var lite hungrig så jag vände hem, är nöjd med prestationen ändå. Efter lite strech och vätska så är vi pågång igen. Gött!

 
Written 770 weeks ago
39858 770 weeks ago

Göran44

Att träna direkt på frukosten lite avis blir man ju fast jag får ju äta när jag kommer hem.
Annars är det inponerade att först cykla och sedan direkt på ta en löprunda =)
35388 770 weeks ago

Marcus74

bra jobbat, visst är det skönt att träna på en icke hungrig mage! Själv har jag svårare att förstå de som tränar på tom mage, var får de energin i från (?)
39858 770 weeks ago

Göran44

Gäller att äta ordentligt dagen innan och sedan har man ju barlast =)