Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Man blir lite koko...

AddthisShare   FeedRSS feed  

av att träna tror jag. Eller så blir man koko när man inte tränar. Ja ja, jag är nog koko ändå, men nu kunde jag inte låta bli att ta cykeln till stan och badet när vädret bjuder på stålande sol. Tog det i ganska lugnt tempo dit. Simningen gick bra, simmade 1000m bröstsim och sen skulle jag prova 100m med 2*25 m frisim. Haha, första försöket höll jag på att drunkna, det som gick så bra sist, idag gick det inte alls. & han som brukar hjälpa mig sågs inte till. Andra försöket resulterade i ett stort nässkölj:) ibland funkar det bara inte. Så jag avslutade med en sista vända bröstsim och bestämde mig sedan för att ta mig hemmåt. Cyklade samma väg som jag cyklat dit och då har några puckon satt eld på ett skogsparti precis brevid cykelvägen, det stod några brandmän där och de sa att det gick bra att cykla förbi. Men röken gjorde nästan ont i lungorna och nu luktar jag gott! Men hem kom jag och nu känner jag mig normal igen!


Sista natten att jobba och nu är det bara en vecka kvar till semestern. LÄNGTAR!!!

 
Written 775 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 775 weeks ago

Linda Granath

Visst är ni helt koko, bägge två:-)
Jag tog en vilodag igår. Är jag mindre koko än er då? Tror knappast det va!
35388 775 weeks ago

Marcus74

Du är verkligen aktiv med träningen! Bra jobbat. Bra att brandmännen var på plats. Stor brandfara nu när det är så varmt o torrt ute. Torkar upp snabbt av värmen trots massor med regn förut.
32638 775 weeks ago

lenamarie

Ja jag säger ju det, man blir koko av att träna och koko av att inte träna:) ha ha. Att man frivilligt ger sig ut i 27 gradig värme, spöregn, uppe i ottan ibland, men å vad man saknar det om man inte ör det. Oavsett träningstyp. Typiskt koko:)