Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Löprunda på morgonen och styrka i eftermiddag.

AddthisShare   FeedRSS feed  

Är som en  barnunge idag. Har bokat ett pass med en instruktör i gymmet idag och inleder härmed ännu ett nytt träningsmoment. Men vad jag ser fram emot det, jag har höga förväntningar och har avsatt gott om tid för att träna i eftermiddag.


Nu har jag precis kommit hem från min morgon-löprunda, det blev 10,7 km runt samhället, 8 km asfalt och ca 3km grus/gräs. Tyckte att det kändes väldigt bra idag, men jag fick en ganska dålig tid. Det skyller jag på arvingarna som jag hade i öronen, dålig fart idag grabbar:) 1.10.27 Det är 6.30/km och det är minuten sämre än jag brukar, men det var ett tag sedan jag sprang så långt. Efter att jag vart sjuk så har jag fegat i en vecka och jag känner att det kanske är lika bra att jag inte springer tjejmilen nu på söndag då. Då känns det inte riktigt lika tungt att behöva stå över den.


Men nu ska jag käka lite frukost, sen ska jag iväg med fotbollskolan och matcha dom på fotbollens-dag. Det är dagens utmaning, det; psykiskt jobbigare än båda milen och styrketräning, det är jag helt övertygad om. 

 
Written 769 weeks ago
Pictu 769 weeks ago

magzeus

Har du den känslan skall du stå över, men det är klart. Har du tränat en del så tror jag du inte tappar allt för mycket under din sjukvecka utan det kan faktiskt bli en positiv skjuts för dig. Men skall kännas bra också =)

Ha en bra dag!
32638 769 weeks ago

lenamarie

Gitsan: Det får jag nog göra:)
Magzeus: Jag har fått förhinder ändå så att jag inte kan vara med, men det är skönt att ha en sjukvecka att skylla på:)