Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Låna våtdräkt?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har fått erbjudande att låna en våtdräkt, en sån utan armar och jag undrar lite om storlekar. Denna är en L för herr. Jag är 167 lång och väger 73 kg. Tror ni att L är förstort? Kanske får simma utan ändå som från början är min plan. Jag skall iväg och prova den imorgon, sitter den bra blir det test i vatten också. Aldrig haft våtdräkt förr....

 
Written 773 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 773 weeks ago

Linda Granath

Om du vill får du gärna låna min gamla våtdräkt. Det är en Mares shorty (korta ben och armar). Den är i storlek 4 (passar enligt deras tabell till längd 170-175 och vikt 61-66). Nackdelen med att låna den är ju att du inte hinner prova den i vatten innan (om du inte hoppar i innan tävlingen). Säg bara till om du vill att jag ska ta med den.
28832 773 weeks ago

HildaRalsmark

hmm, jag tycker att det låter lite för stort, men det är svårt att säga. På mina 62 kg och167 cm har jag en medium dam. Hade det varit L dam hade det nog funkat, så nu är frågan hur mycket skillnad det är mellan dam- och herrstorlekarna allmänt...? Tänk bara på att den ska sitta tajt när du tar på den....riktigt tajt. Känns den för stor, så är den antagligen snarare mycket för stor än lite för stor (om du förstår vad jag menar).
31850 773 weeks ago

proppan2

Tyvärr tror jag också att den blir för stor.