Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Kondition och överansträngning

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu har jag mest pysslat med löpning och promenader i veckan. Det har vart underbart väder hela veckan uto just idag då var det blaskigt och jag tog på mig ett par tyngre kängor när jag gick idag. Men konition har det blivit varje dag i hela veckan. Jag har inte vilat i träningsvilans bemärkelse eftersom jag "bara" går de andra dagarna. Det har vart en skön vecka!


Nu får jag däremot erkänna att jag sitter med en överansträngd och inflamerad armbåge. Men som tur är så är det inte min träning som gett mig den. Det är nämligen så att på min arbetsplats så byggde man om en förpackningsstation och den goda tanken blev katastrof då jag efter fyra dagars arbete fick problem med armen, den började domna bort och på kvällarna svullnar den upp och blir som en vattenballong. Så styrka är just nu helt off för armar. Därmed har jag inte heller spinnat sedan maratondagen. 


Imorgon så skall vi sälja potatis på gården här så då kommer jag släpa 25 kg:s säckar över gårdsplanen. Det brukar alltid bli en hel del bärande. Det blir säkert bra för armen....

 
Written 704 weeks ago