Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Kära dagbok/blogg...

AddthisShare   FeedRSS feed  

När vättern-sidan nu öppnade igen så gick jag från "självklart ska jag köra den" till "undra om jag ska köra den". Jag vet innerst inne att jag kommer att vara där och jag kommer att kämpa med blodad tand, för klassikern vill jag göra. Mitt bekymmer ligger i att jag egentligen inte tyckte att det var så roligt att köra tjejvättern och viken runt. Jag tyckte att simningen var skitkul och de löp-lopp jag gjort har vart väldigt roliga. Men jag tvekar lite här...


Idag har jag vart på 2 spinn-pass, det var meny-kväll på korpen så jag körde ett baspass och ett intervallpass. Efter det så tog jag lite styrka för mage, armar, axlar och rygg. Styrketräningen är riktigt rolig tycker jag. Har märkt resultat av den och det är ju extra peppande, Har inte alls lika ont i ryggen längre och tuttarna ligger snyggare i bh:n. Kanske bara inbillning, men jag har fått för mig det i alla fall... Det ser ut som bilring, bilring, bröst nu, förut var det mer som tre våningar bilring... Å näe, jag är inte utseendefixerad:)! 

 
Written 768 weeks ago
32638 768 weeks ago

lenamarie

hi hi hi
35388 768 weeks ago

Marcus74

Klart du ska dit o köra stenhårt och ta klassikern! Om du kommer på knepet att få bort valkar (fast vikten pekar neråt) så säg till. Jag har problem med att få bort "skiten"
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 768 weeks ago

Linda Granath

Klart du ska köra klassikern. Vill du sen lägga av med cykeln så är ju det ok, men jag vet ju att du gärna vill göra en klassiker. Nästa år är vi ju många som startar tillsammans, så ett år med bättre stöd får du nog leta efter.

Jag vill också ta del av tipsen på valkarna!