Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Jooråå

AddthisShare   FeedRSS feed  

Cyklade in till stan och den tempererade poolen, himlen vart ju näst intill klarblå så vart den tidigare nämda blixten kom från har jag ingen aning om. Men jag vart nog lite skärrad för jag glömde cykelnycklarna hemma och vart tvungen att cykla en omväg in för att hämta en lås hos en släkting (för lat för att cykla hem och hämta). Simmade i 30 min, det var nästan tomt i bassängen, utom simsällskapet som hade träning. Det blev 200 m ryggsim och 800 m bröstsimm, några försök till frisimm (som slutade i kallsup o stor vånda) innan jag cyklade tillbaka hem. Musiken för dagen vart filmmusiken till mamma mia, det går väldigt bra att cykla till. Rekomenderas.


Imorgon skall jag försöka sätta nytt rekord på lilla varvet, önska mig lycka till.


Vi hörs!

 
Written 772 weeks ago
39858 772 weeks ago

Göran44

Gott med ett simpass =) har själv fått mig ett idag men ingen cykling däremot tror jag det blir ett löppass senare i kväll om det käns okej med benen
Klart du sätter ditt rekord försök i morgon det kommer att gå kanon oavsett om det är cykel eller löpning du skall göra testet i =)
35388 772 weeks ago

Marcus74

Ärligt talat blev jag himla sugen på att simma när jag läste om vansboräventyren som varannan shapelinkare skrev om (överdrev lite om antalet)
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 772 weeks ago

Linda Granath

Skönt med ett simpass.

Jag håller tummarna för att det blir rekord idag!