Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

introduktion i gymmet

AddthisShare   FeedRSS feed  

Så var det dags, kl 15.00 hade jag bokat tid med instruktören. Klockan 14.40 var jag ombytt och klar och jag passade på att köra 15 min med crosstrainer för att vara uppvärmd närdet var dags.Vill inte slösa bort tid med att värma när det är det enda som jag faktiskt vet hur man gör:). Fick fylla i ett papper om vad jag har för önskemål och mål med träningen, men jag har ju som syfte att träna hela kroppen så det fick bli ett allround-svar.  Gick en runda och provade maskinerna, fick ett schema för nybörjarträning, jag blev glad att instruktören annamade att jag har ett tungt arbete och tränar mycket så vikterna blev mycket bra också. Åker kanske in till stan imorgon och går mitt första riktiga varv med 3 set a 10-12 rep. Slutligen så provade jag roddmaskinen, den var lite besvärlig men den skulle visst vara väldigt bra så den får jag öva ordentligt på. Jag provade den bara, jag körde inte aktivt på den. Men jag ville att han skulle visa den ialla fall.

 
Written 768 weeks ago
Pictu 768 weeks ago

Lampfot

Rodden är ju väldigt bra för ryggen, och för hela kroppen, så den är absolut värd att öva på. Jag tyckte också den kändes avig i rörelsen i början, men man lär sig snabbt :) Lycka till på gymmet!
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 768 weeks ago

Linda Granath

Rodden är grym. Jag har en riktigt bra roddmaskin hemma, men använder den tyvärr väldigt lite. Jag anske skulle dama av den lite. Den ger väldigt bra styrketräning inför skidsäsongen.