Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Igång inside

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu har jag vart på första grupp-passet för hösten, det blev ett bodypump-pass. Det är ganska skönt att jobba igenom hela kroppen så fast jag måste nog fundera lite på om det var så roligt som jag trodde att det skulle vara. Jag skulle ha gått på ett konditionspass före men var tvungen att skippa det för att livet kom emellan hemma.


Nu väntar ännu ett nattpass på paradiset och sen några timmars sömn. Imorgon blir det lite benstyrka i gymet när dottern skall på innebandy. Det passet är bokat med instruktör.


Sov gott

 
Written 768 weeks ago
31850 768 weeks ago

proppan2

Håller med - bodypump (eller power som det heter här) är ett bra pass, men inte så himla kul... Fast helt klart skönt att få en genomkörare för hela kroppen.
35388 768 weeks ago

Marcus74

Måste nog vara på humör för att vara med på gruppass. Ibland har man inte lust att vara bland folk. Då kanske det passar bättre att ta ett pannlampspass i skogen :) Fast en del personer vill ju alltid ha folk omkring sig för att må bra. Det är så olika som man är och dagshumör m.m spelar in. Det var min lite filosofiska syn på gruppassen :)
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 768 weeks ago

Linda Granath

Håller med er. Pump är en riktig genomkörare, men inte alltid så himla kul. Jag brukar kombinera det med spinning så får jag både kondition och styrka.