Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Hur ska jag göra med cykel?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Funderar och funderar och funderar.... Jag köpte inför tjejvättern förra året en merida cross way, och jag är ganska nöjd med  den. Men ni vet hur man blir när man börjar kolla på saker när man väl anmält sig till en tävling. Nu har jag precis odlat en "jag -vill-ha-en-racer"-gen.... I år har jag inte råd att skaffa mig en racer att träna på och köra vättern på. Så jag får nog ta mig hela varvet runt på mn cross-way. På påsk gjorde jag cykelpremiär för 2010 och sen har jag i veckan cyklat till jobbet två gånger. Jag har över 4 mil till jobbet så jag tycker att det är en bra prestation... Första gången cyklade jag på 1timme och 25 minuter men då startade jag en mil hemmifrån, vädret var perfekt och jag hade medvind nästan hela vägen. Jag fick till och med lite vårsol. Andra gången startade jag hemma och cyklade 42 km på 2tim 6 min. Det är väl inte fy skam på en mtb?


Idag har jag planerat in en vilodag från styrka och kondition men jag ska faktiskt ge mig ut på en promenad ändå. Iorgon blir det en löprunda och den dagliga promenaden. Men nu ska jag kidnappa hunden, så jag får sällskap..


 


Ha en god lördag!

 
Written 733 weeks ago
31850 733 weeks ago

proppan2

Förstår din vånda. Om du kan tänka dig en nästan ny, men ändå begagnad tjejracer så ligger min ute på blocket nu: http://www.blocket.se/vi/26774026.htm

Bra jobbat att cykla till jobbet! Jag är impad! Jag gjorde ju det en hel del i somras men jag hade ju "bara" 14 km dit.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 733 weeks ago

Linda Granath

Riktit bra jobbat!