Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Hur lång tid tar återhämtningen?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ska springa varvet på lördag? Funderar på om det e försent att köra en kolhydrat tömning idag och starta kolhydratladdningen efter det. Blir ons, tors, fredag för kort återhämtning? Kan ju ladda ändå, men det e rätt skönt att tömma och börja om på 0. 


Eller?

 
Written 671 weeks ago
Pictu 671 weeks ago

magzeus

Tycker du skall skippa denna metod faktiskt. Ingen som jag har anammat mig av någonsin under mina lopp. Är väl ingen "utöver" det vanliga löpare men tror inte riktigt på detta. I och med man träningsspringer så återfyller man ändå med den energin som behövs som har runnit ur från löppassen (lite beroende på om man springer halvmara eller maraton). Tycker istället du skall ladda extra idag och imorgon, och äta "normalt" på fredag. Så har jag kört, och det funkar bra för mig. Men detta är ju bara trots allt min åsikt =)
Lycka till på lördag!
Pictu 671 weeks ago

magzeus

Jag menar att man springer och kolhydratäter = noll. I så fall skulle man bara springa och äta minimalt med kolhydrater,,, nepp kan detta för dåligt men som sagt, tror på äta extra inför ett lopp och detta lopp är halvmara eller längre lopp. Annars är nog normal kost det bästa, med fokus på kolhydrater dagarna innan. Dock inte näst sista dagen, för man vill ju inte vara direkt övermätt inför ett lopp. Ja ja, svårt detta faktiskt men så tycker jag utan lagt allt för mycket tankar på det hela.
Lycka till igen då =)