Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Gräsänka med småbarn

AddthisShare   FeedRSS feed  

Denna veckan så jobbar gubben kväll, startar 14 slutar 22, det innebär att jag har barnen helt ensam och de långa träningspassen uteblir. Imorse var jag uppe kl 4.00 och körde 30 min löpträning, men nu valde jag att jobba på trädgården, fram och tillbaka med olika fart, joggade lugnt 1,5 min och 30 sek snabbt i ca 10 min, joggade bort till gårdens längsta backe och körde 4-5 snabba upp och jobbade sakta tillbaka, sen 1,6 lugn jogg och avslutade med strech i det morgonfräscha gräset. Sen snabb dusch, frukost och iväg till jobbet. Nu ska jag ut till poolen o leka med barnen, senare ikväll väntar ett pass styrka mage och rygg.


Ser att värmen stiger till vansbrosimmet och det ser bra ut, då vågar jag stå fast med min stategi att inte använda våtdräkt....


 


Kram

 
Written 774 weeks ago
32638 774 weeks ago

lenamarie

Ha ha¨, vi är inte där än, solen kanske försvinner så jag får stå där i 16 gradigt vatten o då är jag inte så tuff.... Jag ringde upp och hörde med ett företag som hyr ut dräkter och han sa att det kommer att finnas kvar om det behövs. Dom tar inte slut. Jag startar 13.00.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 774 weeks ago

Linda Granath

Jag hoppas att ingen såg dig i trädgården springandes intervaller klockan 4 på morgonen. Det finns ju risk för att de låser in dig då :-). Du är så superduktig.
32638 774 weeks ago

lenamarie

Nja, närmaste grannen är en skock får, men visst, dom såg lite skärrade ut..........