Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

God morgon med fredagsvägning

AddthisShare   FeedRSS feed  

Veckans väder gar vart minst sagt verklig sommar, varmt och soligt. Jag har vart själv hela veckan med barnen då gubben jobbat och träningen har inte riktigt hunnits med som jag ville. Men några promenader har det ialla fall hunnits med tillsammans med lite styrka. Bad i poolen, och gräsklippning, lite som aktiv vila.


Ställde mig på vågen idag och till mitt förtret så har det inte hänt så mycket och tur är väl det för det som hänt är åt fel håll. 0,3 kg upp, vågen stannar på 73,8.


Ha d gott

 
Written 774 weeks ago
39858 774 weeks ago

Göran44

Plin
Absolut ett bra initsiativ =)
jag kastade alla kläder som jag med marginal kunde ha när jag nådde 100 kg =) för jag skall aldrig väga 134,6 kg igen nu har det varit lite stiltje i viktminskningen ett tag men de kläder jag sparade kan jag ha om än lite knappt så nu är det bara att ta tjuren vid horna igen och köra på mot lägre mål =) Du kommer snart att slinka i fodralet
31850 774 weeks ago

proppan2

Det verkar som om alla går upp just nu. Jag ökade 1,4 kg sen förra fredan, men det är nog mest vätska. Är svullen i både händer och fötter. Kanske är så för dig också?
Nästa lördag måste vi försöka träffas och säga hej!
32638 774 weeks ago

lenamarie

Vi är några stycken som har startat en utmaning om vem som först når sin (för utmaningen) målvikt. För alla som deltar betyder det ca 4 kg. Det är därför som det är ett tyvärr, annars så är jag med er alla: kläderna sitter ganska bra.
Proppan: Absolut!!!