Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Funderar på....

AddthisShare   FeedRSS feed  

att ta mig till det lokala utomhusbadet för att träna lite simning inför vansbro. Regnet slår hårt mot rutan och jag skulle ljuga om jag sa att det lockar.... Men så blir det nog. Helgen kommer att vara smockad med god mat, gott att dricka och jag har ingen lust att tänka mig för alls under midsommarafton så att träna innan kan ändå vara en god ide. Dessutom så är jag lite stum i benen efter cyklingen mån-tis så mjuk träning iform av simmning, det smakar bra. 

 
Written 771 weeks ago
35388 770 weeks ago

Marcus74

Det är riktigt skönt att simma ensam o slippa all trängsel! Antar att det var bassängvatten som var lite uppvärmt iaf! Riktigt bra jobbat och vilken diciplin! Du imponerar här på bloggen med din starka vilja!
32638 770 weeks ago

lenamarie

Tackar Marcus, det är lätt att känna sig motiverad för träning med så många bra träningskompisar som sporrar och peppar! Det är väldigt skönt att dela intresset för träningen med alla er:)
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 770 weeks ago

Linda Granath

Jag är grymt imponerad av dig! När jag kom hem från träningen var jag bara tvungen att titta in i din träningsdagbok för att se om du kom iväg, och det gjorde du. Bra jobbat!