Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Får får får??????

AddthisShare   FeedRSS feed  

Huu, idag så har jag tillbringat dagen med familjen i en hage full med får. Jo, vi har 23 får som går alldeles intill vårt hus och de har den dåliga vanan att strunta i staketet och emellanåt gå i vår trädgård.... inte kul om blommorna och växterna är som vackrast just då... Har idag satt upp ett nytt stängsel för att försöka hålla dem inne, vi får se hur det går med det. Satt på huk med lite verktyg och skruvade isolatorer och insåg snart (trots all träning) vilken belastning det är för hela kroppen att fara upp och ner och sitta längre stunder ihop kurad. Phu, kanske inte är i så god form som jag trodde...


Har annars haft en helt underbar midsommar med släkten, ätit gott och druckit gott. Från och med imorgon så återgår jag till mitt nyskrivna träningsschema så jag vinner utmaningen om 4,5 kg ner....  Har plitat ner ett schema som skall gälla tre veckor fram till vansbro. Kanske får jag ändra lite men jag måste känna lite påt. Det är 24 dgr med totalt 6 vilodagar.

 
Written 770 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 770 weeks ago

Linda Granath

Att byta aktivitet och göra något helt annat är jobbig!! Jag tykte 3 dagar på skara Somarland var jobbig :-)

Nytt träningsschema, oj nu måste jag nog lägga på en rem.
35388 770 weeks ago

Marcus74

Du är duktig du. Sägs att planering ska vara bra för att nå sina mål. Själv är jag hopplöst dålig på o planera o kör helt utan planering. Ett schema som ingen tvingar mig till har jag svårt att följa i mer än 3 dgr. Nåja, det verkar funka ändå!