Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Ett nytt mål

AddthisShare   FeedRSS feed  

Detta blogginlägget handlar bara till ytterligheter om träning, så vill du inte läsa, gör inte det. 


Idag när jag hade skiftbyte på jobbet så berättade min avbytare att han och hans fru firade treårig bröllopsdag idag. Han berättade att de hade vart och inhandlat nya ringar. Jag har vart gift i nio år i november och har sedan 8,5 år tillbaka inte burit några ringar. I början var det för att skydda dom mot repor och fiber på arbetsplatsen men efter ett tag så fick jag heller inte på mig ringarna... Inte för att jag saknar dom t vardags, men ibland så. 


Nästa år så har vi vart gifta i 10 år och då kanske det kan vara läge att kunna få på sig ringen igen, så det ska bli mitt mål till den 29 november 2011. Vad det betyder i vikt vet jag inte, men jag vet att när jag var nere på 72-73 kg så fick jag inte på mig ringen. Så något mer kanske, eller mindre:)


Mitt mål med att klara 68 kg till göteborgsvarvet står givetvis kvar, så nu har jag en extra sporre. Tänk vad tiden går fort.


 

 
Written 703 weeks ago
No_small_image 703 weeks ago

gleber

Min ring "krympte"också,men det fixade guldsmeden,så nu kan jag ha den igen.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 703 weeks ago

Linda Granath

Bra mål! Snacka om mätvart.

Vi har varit gifta i drygt 10 år och jag har bara haft av mig ringarna medans jag simmar i öppet vatten (då är jag rädd för att tappa dem). Annars har jag dem slltid på mig. Min man har också alltid sin.
80991 703 weeks ago

beagle00

vilket mål =) håller tummarna för dej =)