Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Brr va kallt!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hej hopp i lerpölarna,


Kl 06.55 så var jag hemma efter nattpasset och barnen satt lite småloket och åt sin frukost. Dom såg så slöa ut så när jag sa att skynda ät så kan vi gå till skolan idag. Gissa hur poppis det blev:) Men men, kl 07,15 i snålblåst och med regnet hängandes i luften så kopplade jag vovven, prackade på mig en av skolväskorna och fick mina tre sura små citroner lite på efterkälken, men gick gjorde dom. Vi hann väl gå ca 100 meter innan den lille grabben började skrika. Vi han gå 200 meter innan den stora grabben började skrika. Sen hann vi ungefär 400 meter innan tösen konstaterade att mamma e helt knäpp och fattar ingenting så då ökade hon farten för att slippa dras med mig... 


Nåja efter ett nattpass så går man antingen för full hals eller så är man medvetslös. För det mesta är jag medvetslös men idag känner jag mig som en duracellkanin så vi stampade på killarna och jag (o valpen). Det blåste riktigt kallt, sådär genom märg och ben riktigt, men till skolan kom vi på 40 min och 5641 steg. Lämnade barnen och stegade hemmåt igen, vinden i ryggen och lite snabbare takt, nästan halvjogg. Tog mig hem på 25 min och 4032 steg. 


Brrrr Det biter fortfarande i kinderna, men jag tog en kopp the nu för att varva ner lite och värma händerna. Ska försöka sova lite så småningom.


Kram:) 


 

 
Written 705 weeks ago