Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Banbyte.

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag blev det ett tidigt träningspass, en löprunda på ren asfalt ca 11 km. Det är ren en väg som går igenom byn och har ganska tät bebyggelse hela sträckan. Kommer nog att bli den vändan flera gåmger nu i sensommar och höst, min svärfar var nämligen inne igår och sa att nu går det en älgko med kalv alldeles intill vägen där jag brukar springa (lilla varvet). Jag är som jag förr berättat inte så tuff när det kommer till stora djur. Dagtid med sällskap kommer jag nog ändå att ta den vägen men inte tidig morgon eller sen kväll. Hur som helst, löpningen idag kändes ganska bra, hade bestämt mig för att ta det ganska lugnt och tur var väl det eftersom det blåste ganska kraftigt. Motvind och sidvind, aldrig medvind (konstigt) så idag tog det lite längre tid. 1,11 men jag hade en bra löprunda.


Jag funderar på att ta ett lite längre pass i helgen, men det blir tidigast söndag. Ikväll är det jobb till 22.00, imorgon bär det av det skara kl 06.30 för sommarlandscup i fotboll för dottern och den beräknas ta hela dagen. På söndag blir det ganska lugnt annars för då börjar jag min nattvecka och går på kl 22.00. Så helgen och kommande vecka är ganska tuff.


Men nu ska jag starta dgens bestyr och börjar dom med en dusch.


Hej på er

 
Written 770 weeks ago
39858 770 weeks ago

Göran44

Moronpass och dusch gör en oövervinnerlig för dagen =) Även om jag inte är rädd för stora djur så skall man helt klart ha respekt för Älgkor med kalv! Är inget att leka med om man har oturen att hamna mellan mor & barn Fast å andra sidan är det ganska vackert att få se dem på lite hål när de går fridesamt och betar/diar och morgonens älvdans börjar ge med sig =) (få förunnat)
35388 770 weeks ago

Marcus74

Man ska helt klart ha respekt för djuren.

Duktig du är som tar en morgonrunda
32638 770 weeks ago

lenamarie

Gitsan, jag får garanterat gå med flagga eftersom det är gubben som tränar ungarna. Det är enda chansen han har att bossa runt familjen:))))