Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Augusti

AddthisShare   FeedRSS feed  

Augusti var inte helt och hållet min månad, blev sängliggandes i fyra dagar och har tyckt att det känns som att det finns en bacill ikroppen som inte riktigt vill bryta ut, bara hänga med och störa.  Sammanlagt blev det 29 timmar och 26 minuter, det är bättre än juli men inte riktigt i mål som jag satt till 35 timmar i månaden (all träning). I Augusti så har jag förnyat mitt gymkort och tagit upp styrketräning, jag räknar mig själv som nybörjare och känner att det är mycket maskin-teknik som skall till, men det mesta går bara bra. Armar, bröst, skuldror och axlar jobbar jag med vikter mellan 25-40 kg och ben 45-60 kg. Mage och rygg använder jag bara mig till och det är ju goda kg det med:)


Löpträningen landade på 5 timmar och 32 minuter, jag måste skärpa mig där och det ska jag, det måste jag. Inför Lidinge 10 km så ska jag bara, även fast vi drar på semester om en vecka. Cykelträningen har jag inte jobbat med alls, men nu ska jag gå på spinning en dag i veckan och då kommer ju momentet i alla fall.


Målet för hösten är att jag skall skaffa mig en pilatesboll. Fick många tips och trix för magen på boll, det var himla jobbigt så en sån vill jag ha!

 
Written 769 weeks ago
35388 769 weeks ago

Marcus74

Vad lustigt. Jag är supernöjd med mina 28h i augusti o du är missnöjd med dina 29h. Allt beroende på hur man har ställt kraven o förväntningarna från börna.

Trots att du är lite missnöjd med din träningsmånad så vill jag ge dej beröm för att du är så duktig!
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 768 weeks ago

Linda Granath

29 timmar är inte fy skam. Men du ska se att du når ditt mål nästa månad.