Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

Aj aj aj

AddthisShare   FeedRSS feed  

Skulle bara göra som mammor gör, städa lillgrabbens rum. Det var helt och hållet oframkomligt där inne. Började lätt, lessnade fort och gick för att starta lite musik, drog igång en skiva att skaka rumpa till när jag gick där och plockade. Rätt som det var brände det till under foten, jag trampade på en liten, liten plasttraktor och skar upp en knapp centimeter under trampdynan precis intill stortån, nästan i vecket. Detta hände förra lördagen och jag har inte haft några direkta bekymmer träningsmässigt eftersom det sitter så precis i vecket så löparskorna inte har vart konstiga att ta på sig. Skor överhuvudtaget har gått bra, men det har känts lite när jag gått barfota. I veckan nubörjade jag jobba och i går morse så kändes det inte så bra, blev värre under dagen och tillslut så gjorde det så ont så jag slet av mig skon och tyckte synd om mig själv. Åkte till distriktan och fick skäll för att jag stängt in foten i en smutsig sko med lite luftning och fick en lång föreläsning om blodfrgiftning. Har jobbat idag med men haft en liten kudde under tåna med lite decifiserande salva på. Känns sådär.....


En av mina arbetskamrater kom med en tens-apparat idag som han tyckte att jag skulle prova, jag frågade om han tycker att jag är för sladdrig:) men han hävdade att det var bra att ha en sån när man tränar så mycket som jag gör nu. Provade den nu och jag blev smått överaskad, de var rätt gött att ha den på låren nu när benen är ganska trötta. Den kommer jag nog använda friskt.


Imorgonbitti (om jag orkar upp och foten inte bråkar) blir det 3,5 km morgonjogg med lite fartlekar. Körde så i tisdags men jag orkar inte hålla tempot så länge, men med lite tålamod så lossnar det nog....

 
Written 771 weeks ago
20656 771 weeks ago

Pling

Jag är ju lite "bakom" när det gäller träning. Vad är en tens-apparat?
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 770 weeks ago

Linda Granath

Aj, lät inte skönt. JAg har inte provat med e traktor, har däremot trampat på div. legobitar o dyl.

Så man kan använda TENS-apparaten till återhämtning? Jag provade en vid min första förlossning, dock utan större framgång.
32638 770 weeks ago

lenamarie

Väldigt skön massage när man känner av stumma muskler, det fungerar även riktigt bra vid sträckningar eller spänningar i vader och lår. Jag rekomenderar det verkligen.