Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

2010 kanske slår mig med häpnad men inte som jag trodde

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag hade stenhårt räknat med att fixa en stor klassiker med start vr. Men med taskigt knä och en skadad höft ser det ut som att vr inte blir av. Jag har nu inte suttit på en cykel på snart 4 veckor och joggat har jag inte heller gjort sedan dess...


Nu tycker jag att smärtan i knät inte känns alls när jag kör "känn" på motionscykeln och jag skall börja tsmåjogga så smått. Jag har fått okej att starta upp bara jag lyssnar på kroppen och tar det försiktigt. Jag kommer att träna för vansbro men inte för lidingö.


Idag har jag haft min lille goldenkille hemma i en vecka. Vi åkte upp för att hämta en tik men kom hem med en kille istället.... Det berodde på att vår valp redan var bortlämnad när vi kom dit.... stor besvikelse givetvis men efter noga övervägande så beslöt vi oss för att ta med en valp ialla fall. Idag ångrar jag mig inte alls. Barnen har döpt honom till Lego och han är en blandning av golden retriver och flatcoat retriver. Som att ha en bebis hemma igen....


 


Har ni lngt kvar till semestern? Jag började förra måndagen och har nu 6 veckor kvar:) Känns bra och nu verkar det som att det skall bli lite sol här ett tag så det duger:). På tisdag fyller min lillgrabb fem och det skall vi fira med massor av jordgubbar och glass.


 


Ha det så gott, vi hörs igen när jag har vågat mig ut på en kort-jogg!


 


//Marie

 
Written 724 weeks ago
97f36d247d386dbc7f160640a07c0698dfc6e01c4c104a0156181edf4094288b 724 weeks ago

SusannaG

Härligt med semester!! Själv jobbar jag sista dagen på torsdag.. sen väntar 7 veckors vila. Ha det så mysigt med lilla valpen och njuuuut :))

Susanna
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 724 weeks ago

Linda Granath

Jag håller tummarna för att din kropp tål att köra igång lite lugnt nu.

Vad taskigt att de redan hade lämnat bort er valp. Jag har råkat ut för något liknande en gång. Vi hae varit och valt ut en valp men dagen innan vi skulle hämpa henne ringde uppfödaren och sa att de hade bestämt sig för att behålla henne. De skulle som om hon kunde bli avelstik. Jag erbjöd mig att ta henne på foder, så att de ändå kunde avla på henne, men det ville de inte. De erbjöd mig att ta en av de andra valparna i kullen, men jag tackade nej. Jag hade tittat ut mig min valp och fick jag inte henne fick det vara.