Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Xbox Kinect, Tävlingssyfte & Veckans Armageddonlöpning

AddthisShare   FeedRSS feed  

Fredag, kl 17: Snabbdistans. Kämpade mig igenom ännu ett 5-tempo-på-5k-löpningspass. Ehm okej, planerat 5.15-pass som blev typ… 6-nånting. Vidrigt jävla väder! Jag brukar liksom bara störa mig på vind och halka, men den här dagen var det ju som att komma ut till nån undergångs-Hollywood-film! Värmde upp inomhus - gick ut - fick en chock - dog. Typ. Men folk var iaf ute och gick runt som om undergången INTE var nära, så jag tänkte att det var nog lugnt.


Joggade iväg 2k. Sprang några koordinationslopp på exakt 100m - som jag så duktigt faktiskt hade googlemappat INNAN passet (applåder tack!). Det gick lite för snabbt, men ändå okej tyckte jag, 28-30 s istället för 32. Vi kör på det… 190-192 BPM. Platt lätt bana, 100% asfalt. Sprang sammanhängande i typ 1 km, sen fanns det liksom inget syre kvar i den blöta varma äckliga regnskogsluften. Jag gick några meter. Sen försökte jag hålla kadensen så bra jag kunde - precis under hyperventileringsgränsen - fram till vändpunkten, 2.5 k, Verköbron. Kom dit 1 min försent, 14 istället för 13 minuter, men tyckte ändå det var rätt okej och tänkte att jag borde kunna hålla samma tempo på vägen tillbaka - nu när man är uppvärmd.


Gick tillbaka över bron, och började springa igen. Fick håll. Fan. Gick - joggade - håll - gick - joggade - håll - gick lääänge. Typ flera minuter. Spanade på bilarna som körde förbi. Den här vägen går till Polenfärjan, som jag visste skulle landa i hamnen runt den här tiden. Så - här var folk påväg till dyngfylla, sprithamstrande och en halvveckas baksmälla i gräsmattan.  Jag funderade på vad de tänkte om friskusar som stapplar fram halvdöende på cykelbanan. Kom iaf fram till att jag inte hellre skulle vilja vara halvdöende av baksmälla :) Lyckades springa sista biten, typ 1k. Och det var riiiktigt nice att komma hem och yoga efteråt. Trots att jag var lite tidspressad så bestämde jag mig för att ta bort all stress och varva ner - innan jag startar min tazmanian devil spinn :) Och jag lyckades ta bort stressen. Nice. Sen vart det kaos en stund, men jag kom iaf i tid till stan :)


Helt off topic hära - men - jag måste säga att Betnér är så sjuuuukt bra! Fortfarande! Han var lika grym förra gången jag såg honom, för 2,5 år sen. Tyckte han verkade lite mjukare och snällare nu. Mindre ilska, mer kärlek liksom. Men ändå lika bra. Förra gången hade jag precis slutat röka. Kunde inte ens dela på biljetterna för att jag skakade så mycket, haha. Så ända sen Januari 2009 har jag tänkt att jag kanske inbillade mig att han var roligare än han egentligen var - bara för att jag var så sjukt labil själv. Men - jag kunde inte låta bli att gapskratta åt de billiga inavelsskämten denna gången heller. Förlåt. Typ. Jag är ju liksom en andra generationens stockholmare - i blekinge - och jag bryter som faaan - och jag skäms inte för det einz sheiße - och det stör sig såklart lokalbor som faaan på (fast jag vet ju att de egentligen bara är avundsjuka för att de inte kan säga RRR!). Så - jag passar på att hämndskratta så fort jag får chansen :DFoto: Cathrine Edvall, magnusbetner.com


Fredag kl 22: Xbox Kinect. Min andra gång. Riktigt kul grej alltså! Första gången hoppade vi i gummiflottar och gjorde äventyrsgrejer. Idag blev det dans, friidrott och lite andra sporter. Särskilt kul när jag var en morot med headphones som fick spöa en blek råtta i boxning :D


Råttan: "Jag visste inte att du var en sån tävlingsmänniska!"


Emil i publiken: "Ah, Marie ja… hon är det ja…"


Jag: "Hah äh vadå, man tävlar ju för att vinna, eller hur? Man tävlar ju inte för att förlora liksom!" :)


Men PAH jag blev heeeelt slut! Funderar på att regga det som träning i dagboken, haha, dääämn…! Särskilt dance-grejen. Såklart var jag GRYM. Jag har inte sysslat med aerobicsande på lääänge, men gjorde det under heeela min uppväxt, så det sitter väl i ryggmärgen resten av livet :) Så det tog inte så lång tid innan jag fick 5-stjärnigt omdöme på svåra nivån av en medellåt. Såklart! Höh B-) Får ta svåra nivån på en svår låt nästa gång :)Är lite sugen på att testa UFC Personal Trainer för Kinect. ‬‏ Men en spelkonsoll står inte ens på kanske-någondag-listan hos mig, och hos de jag känner som har Kinect står troligen inte UFC Personal Trainer på kanske-någondag-listan :P Min första och enda spelkonsoll var Sega Mega Drive II. Och det fattar ju vem som helst som haft en - det går ju inte att toppa. Det bara är så. Sonic The Hedgehog [utan nummer] is the eternal shit. Marble Zone. DudududuDUTT duduDUTT duduDUTT dudududududududuuudududuuuu. DUTT duduDUTT duduDUTT dudududududuuudududuuuu… (Om det där gör dig varm är det här ren eufori ‬‏ haha <3<3<3<3<3 :D ) 


vs.


Middag nu. Moah!

 

Attached images

Fdbb0d21c2bcd660add7822265ae0de0 741a198de4f30e329201581f3d73cc6d Fc8f9b1a326cd2aad27d019ce3c8193d 14611397213a22703b9694697abbab68
 
Written 537 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 537 weeks ago

Linda Granath

Barnen hemma har Kinect. Vad är UFC Trainer för något?
49441 537 weeks ago

peakXp

Har inte heller XboX och Kinect, men UFC Trainer lockar onekligen, eller så går jag bara ner och tränar MMA på riktigt ;) Däremot har jag första Sonic på mitt Wii :D
Pictu 537 weeks ago

Lampfot

UFC Personal Trainer är typ fysträning och viss teknikträning för MMA, vad jag förstått iaf. Länken går till en reklamfilm på YouTube.

Jag använde The Pit Workout väldigt mycket förra året, och det här verkar vara typ samma grej. Pit-videorna har mer fokus på stående än markkamp, men det är riktigt hård träning och man nöter in basteknikerna riktigt bra.

Vi har ingen MMA-fys här i stan. Det närmaste man kommer är kick'n'box-pass.

Om The Pit: http://www.thepit.tv/about/