Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Vilovecka & Random Babbel

AddthisShare   FeedRSS feed  

Har känt mig lite extra seg och sömnig denna veckan - både vid lunch och på kvällarna. Jag sköt btw upp Fredagslöppasset till Söndagen. Då gick det faktiskt bra och kändes gryyymt bra. Det var ett ganska lätt pass, men ändå! 6k i 6-tempo - perfekt nice! Sen blev det inget gymmande Mån eller Tis. Idag vart jag sömnig vid 12 och funderade på om jag skulle kunna bli piggare till ikväll och MMA-träningen. Men så kom jag på att jag skulle kolla hur jag tränat senaste veckorna... och yes - jag har inte haft vilovecka sen i Maj! Visst, jag tränar bara 3 pass i veckan numera, men ändå, det är SCHEISSE ROCK HARD PASS I tell ya! (Vet att jag inte lagt in passen här i dagboken, ni får lita på mitt ord bara :P ) 


Så nu vilar jag. Vilvilvil... Jag iaf skött mina morgonpromenader denna veckan. Funderar på att lägga in nåt yoga- eller joggpass i veckan. Får se. Har lite ångest efter att jag inte hann yoga efter senaste löppasset. Går liksom och känner efter om det inte drar lite i höftböjaren ändå... och kanske lite över knät... Sen säger jag "sluta och skärp dig dumma jävel" och så börjar jag tänka på nåt annat istället :)


Hittills har jag klarat mig bra i min vilovecka iaf - det är bara spindlar som klättrar på mina väggar än så länge. (Det är så man vet att det är sommar i Karlskrona... The dämn spindels... Rena Skansen i tvättstugan också...) Har vardagsmotionerat: Transportpromenerat, veckohandlat med busstransport och vandrat uppför berget och trapporna (vilket jag iofs alltid gör - och älskar - men ändå :P), städat lite och sånt där ni vet... Crazy pollensäsongen gör en väl inte piggare direkt heller! Hoppas det regnar snart igen höhö... 


 


OT... Mitt huvud och mitt hjärta slits med brutal hatkärlek för Things för iPhone. Blev så arg idag att jag skrev en hel dissrecenssion (för att den kassa synkningen mirakulöst blivit ÄNNU sämre). Men jag hade iaf vett att lägga in en påminnelse för draftkorr några timmar senare - vilket även fungerar som impulskorr - och det funkade hehe :) Så det postades (tyvärr? :P)  ingen recenssion.


Och nu ska jag se klart Toy Story 3, hah. Imorrn blir det vardagsmotion i form av shopping! 


 


Sunnyside is a place of ruin and despair, ruled by an evil bear who smells of strawberries! 


Sweet dreams... 


 


 

 

Attached images

305c5f5962b0da50996e7eb29e431dd3
 
Written 536 weeks ago
Pictu 535 weeks ago

Lampfot

Proppan, hehe hoppas jag med!
Jag såg det :/ Schysst att du är igång nu igen iaf!

Peed, oj vad nice, låter ju värsta lyxigt! Nästan så man blir lite avis ;P
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 535 weeks ago

Vidstige

Bra viloveckor är värda allt "jobb"(?) när man efteråt märker hur mycket bättre man presterar.
Pictu 535 weeks ago

Lampfot

Jao håller med helt!