Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Veckan som gick: Energier & Hardcore Booty Suicide Yoga

AddthisShare   FeedRSS feed  

Varit sååå trött hela förra veckan. Blev förkyld förra helgen. Tyckte jag var frisk i onsdags, men orkade ändå inte dra mig till kickboxningsträningen - eller gymmet - eller löptracket - eller löpbandet… Eller, jag vågade inte dra mig ut i stormen till löptracket, för jag var rädd att sjuk-relapsa. Ehm vad braaa - jag har 1 ursäkt av 4 behövande ;P Men jag orkade mest bara sova. Och äta. Peakade på 3,800 kcal i torsdags - på en vilodag! Det ni! Jag brände HÄLFTEN, dvs 1,900 kcal. Den där viktnedgången jag drog på mig veckan innan försvann totalt. Whatever. Jag kan inte bestämma mig om jag vill stanna där jag är eller gå ner. Har funderat lääänge. Jag vill kunna använda alla de där små kläderna som ligger i ide i garderoben. Men jag är inte tjock heller. Vill väl både ha och käka kakan: Vill vara liten, lätt och snabb - OCH musklig, stark och kraftfull :P Så jag vet inte. We'll see.Got muscle? JNL's nya topp väcker ha-begär :)  


Det blev iaf lite hemmaträning under veckan. 5 h 29 min total motion Mån-Fre. 0 minuter under helgen. Ligger iaf på +1h/dag idag och denna månaden och de 30 senaste dagarna :) It's aaall good…


I fredags fick jag för mig att köra The Pit - Lower Body OCH Yoga For Runners direkt efteråt. HolyCRAP! Jag mesade faktiskt lite under fyspasset. Hade svårt att få upp pulsen och dog inte totalt - som jag brukar. Men jag dog TOTALT under yogan! Tänkte att det skulle bli bra stretching, och det blev det väl, men lite väääl heavy :P I stående split (aka Booty Burner): "On your breath out - raise your leg a liiittle higher." Kände bara Öh - öh eeellerhur!!!Kvinnan på bilden har tyvärr inget somhelst samband med texten :P


Btw, det blev faktiskt ingen sjuk-shopping! Hade jag shoppat lite mer hade jag kanske käkat lite mindre, hehe, men jag kände mig lite broke sen sist ;P Men nu såg jag att H&M fyllt upp med nya tvättar av Boyfriend-fit-jeansen som jag väntat heeeela vintern på! Och i linnemix! Måste ha!!!


Och kostreggandet går bra - dvs jag kostreggar fortfarande ;P Och det går faktiskt ungefär som planerat. Jag får jämnare energi, bättre humör och bättre sömn sålänge jag käkar enligt planen. Och sålänge jag kan hålla mig ifrån att käka en halv buffé innan sovdags, så får jag faktiskt i mig 400 kcal till frukost utan problem. Det är bara det att jag är så heeeemskt trött. Och då är det svårt att hålla sig ifrån sånt man blir pigg av - som koffein och socker. Fast socker är lurigt. Ibland blir jag stentrött av det och måste powernappa - ibland blir jag überspeedad. A god damn lottery…


Jag ändrade energifördelningsplanen lite. Från:
P 20-25, K 50-60, F 20-25 till
P 15-25, K 50-70, F 15-25.
Brukar hamna på 20, 60, 20. Det funkar nog lite bättre nu. Men som sagt - fortfarande trött. Sov en halvtimme idag på eftermiddagen. Det hjälpte bara lite mot sömnigheten - ingenting mot energilösheten.


Sweet dreams

 

Attached images

E3430fda08d565a8f68b421b47be3096 9345d94c950986b5c2446d7ed087410d
 
Written 556 weeks ago
50316 556 weeks ago

Peed

Uppskattar som alltid dina inlägg och spotifylänkar :)
Pictu 556 weeks ago

Lampfot

Thäänks :D