Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Träningsläraboken, Bodypod & Maramentalitet

AddthisShare   FeedRSS feed  

OMGOMGOMG it's here!!! En feeet jävla bok med sjuuukt mycket text - som jag har sjuuukt höga förväntningar på! Om du levt under en sten på sistone: Världens bästa bloggare Nicklas Neuman och Jacob "Guddi" Gudiol har skrivit en bok! YEP! Välkommen ut i dagsljuset! Försäljningen har gått bättre än förväntat, så jag har fått vänta i över två lååånga veckor. Så nu är det bara att köra igång…Forma kroppen och maximera din prestation - Nicklas Neuman & Jacob Gudiol


Med risk för att låta lite bimbo - men det var ett braaa tag sen jag faktiskt läste en bok - med ögonen alltså. Vi har ju den otroliga turen att leva mitt i den underbara ljudboks-eran - and I like it like that! Men men. Får väl läsa nu då. Med ögonen. Det är väl som med löpning och allt annat:


It's a long, hard road and it's going to have its bumps; there are going to be times when you fall and times when you don't feel like going on anymore, times when you're just crazy tired but it takes focusing on that one step you're taking. That's what I'm trying to do with the marathon; I don't think about the miles that are coming down the road, I don't think about the mile I'm on right now, I don't think about the miles I've already covered. I think about what I'm doing right now, just being lost in the moment.


- Ryan Hall, om att springa ett marathon


Ska fixa en instrumental mp3-lista som jag kan träningslära-läsa till ASAP heh :D Behöver alla tips jag kan få! Det senaste instrumentala albumet jag tankade ner blev en BIG surprice. Det visade sig bestå av psalmer på orgel. Instrumentalt? Absolut! Men jag hade tänkt mig något lite mer tranceish typ… :)


Vill man höra Guddi prata - trots brist på ljudböcker - så kan man lyssna på Body Magazine's podcast, aka "Body Radio", avsnitt 12. Måste säga att Body's pod faktiskt är riktigt underhållande - helt klart över min förväntan. Så har du inte testat - do it! Förutom innehållet och skämten så gillar jag Andreas brutala stockholmska, hehe. Den synkar helbra med Guddis nästan lika brutala skånska :) Känns skönt och fräscht med dialekter i svensk pratmedia!


Btw, så är mitt konto renodlat Shapelink-konto igen. Jag testade Runner's World-Shapelink ett tag, vilket gjorde att bloggadressen ändrades och kunde orsaka lite strul. Men nu har jag det som förr tills vidare.


Idag blir det kickboxning OCH enligt det nya sommarschemat så ligger MMA precis efter mitt KB-pass - så det blir kanske båda två! WIIEE!!!


Moah!

 

Attached images

7a60843a53f15aa5c070ec6561e7e1d6
 
Written 542 weeks ago
49441 541 weeks ago

peakXp

Bra tips, verkar onekligen som en intressant bok. Kaaanske blir ett ex i varukorgen, den dagen jag orkar ta tag i kosten på ett mer vetenskapligt sätt igen. Nu är det gamla hederliga kostcirkeln och äta när jag är hungrig som gäller ;)