Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

The Workout Music Nazi kliver ur garderoben

AddthisShare   FeedRSS feed  

Däämn, jag ligger ju rätt bra till! Och jag känner mig inte sliten ÖHT! Energin går bara uppåt just nu - kanske ett tecken på att jag tränar kul grejer med lagom belastning :) (Appropå att jag reggade hela februaris träning i dagboken förra veckan. Bara halva Januaris kvar…) Meeen - jag har varit lite förkyld sen i lördags och har ställt in löpningsträningen och gymmet.


Eftersom vädret har börjat hata mig igen så har jag skippat promenader, stannat inne och yogat med Jillian Michaels. Hon är ju verkligen ingen yoga-typ, så det blir rätt kul när en stenhård, smågalen PT och kampsportare gör sin egen variant av ett yogapass :) Passet är lagom enkelt och tungt för mig, och overall very nice - Det enda jag inte gillar är den fruktansvärda musiken! Det är samma pissiga musik i alla hennes videor jag har. VARFÖR?! Ska det vara nån slags mental träning eller nåt?Blip-blip-blip-blop Pling-pling-pling-plong Blip-blip-blip-blop Pling-pling-pling-plong. Man får ju epilepsi gaddammit! Samma shit i P90X. Och The Pit's videos. Den största utmaningen med träningsvideos är verkligen att lära sig passet tillräckligt utantill - så att man kan sänka ljudet tills man knappt hör vad de säger - och kan spela sin egen über royal hyper energy mix :D


Snart har jag nog lärt mig Jillian-yogan, så jag kan utöka mitt missbruk av


Basement Jaxx - Do Your Thing
Enigma - Return To innocence
Twista - Overnight Celebrity
Christina Aguilera - Fighter

Black Eyed Peas - I Gotta Feeiing 


Musikbibblor är lite som garderober. 3,200 låtar, men bara 5 att lyssna på ;P


Sorry, jag orkar inte länka nu. Och jag orkar inte stryka de där skjortorna som jag gömt längst in heller... Men det dröjer nog inte ett halvår tills jag länkar en låt igen ;P


Powernap-time igen. XO

 

Attached images

832a1487eb69c53098a7fd29d135980a
 
Written 557 weeks ago
1d57978b05731eacef7c264b35db5d6b8d474ea3da8c35986d653488ae2b16d3 557 weeks ago

danielfrilans

Missa inte robyn, rihanna & eric pryds. Bra disco gör att livet leker;)
Pictu 557 weeks ago

Lampfot

aCookie, Kollade precis på första avsnittet av säsong 10. En tjej svimmade på try-outsen och förlorade, men fick komma in ändå för att Jillian gillade henne, hehe.
Ah det är kanske där musik-issuen ligger... Men jag tycker man borde kunna välja bort musiken isf, så man kan samköra med sin egen!

danielfrilans, Hehe jag har bara Prydz - Call On Me och Robyn - Dancing On My Own. Men jag kan inte träna till Robyn :P Vilka Rihanna-låtar kör du med?
42728 557 weeks ago

aCookie

Det har jag också tänkt, att man skulle få bara pratet och så kan man köra sitt eget. Men varför det inte går... dumt:-(