Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

The Final Savasana

AddthisShare   FeedRSS feed  

Passet igår... Jag överlevde inte :P 


Tog ett före-foto och upptäckte att min mage börjar synas igen! WOHOO! Den har varit lite dold av lätt vaddering ett tag. Nu är det bara bootyn och armarna också, som behöver anpassas för evig sommartid ;)


 


Pre The Pit Workout: Alive 


 


 


Post The Pit Workout: Dead. RIP Marie!  


Jag behöver inte be om ursäkt för bildkvalitén igen va? ;) Före-bilden verkar vara borttagen från Twitter. Haha, vafan, jag är ju inte naken direkt?! :P


Btw, ni som inte vet: Savasana är corpse pose inom yoga. Man ligger på rygg och är död helt enkelt! 


Idag-planen: Löpning + Yoga! 


Hörs! 


Moah! 


 

Attached images

Cc014cb2c348882a4be4ce603a9cbc0e A448dc43264f25caf0f234757356301e
 
Written 530 weeks ago
Pictu 530 weeks ago

Lampfot

Peed, tack, har kört igång det nu!

Ower, hehe, jag ska va beach ready senast halloween! Är faktiskt ingen strandmänniska, särskilt inte här hemma i Blekinge. Tycker det känns som många kollar snett på vältränade tjejer, så jag håller mig oftast ifrån stranden, tyvärr. På vintern däremot, kan man ju gömma vad som helst under kläderna :P
A7ubnswjq00gc4ko8csc 530 weeks ago

Ower

Beachredo till halloween låter som en inplanerad resa :) Vet inte om killar kollar snett på vältränade tjejer och gör dem det så är det nog avundsjuka som ligger bakom. Tror att du får ta det som en komplimang istället :D
Pictu 530 weeks ago

Lampfot

Hehe ja, ett starkt lysande mål iaf :) Vet ungefär hur jag behöver träna (och äta) för att nå dit.

Både killar & tjejer kollar snett. Jag borde inte bry mig egentligen, tror också de bara är osäkra. Men det blir obehagligt när det blir för mycket.
Men här hemma i området där jag bor är det lugnt - tvärtom faktiskt! Så här runt springer jag t.o.m. i sport-bh ibland på sommaren :)

Det kanske är något med just strandmiljön som gör människor extra osäkra?