Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Stora grejer händer & Mitt radioprat om ADHD-medicinering

AddthisShare   FeedRSS feed  

Holaaa!!! Vad sjukt snabbt de 2 senaste veckorna har gått!


Mitt fokus just nu är all-over the place. På gott och ont. Det är dels därför jag inte varit så aktiv i era Shapelinkers bloggar på ett tag. Orkar knappt läsa vad jag själv bloggat faktiskt :P Det händer rätt mycket grejer här. Eller snarare - stora grejer och lite i taget! Och mycket tid är bara slapp- och vänj-tid. Det behövs det också :) 


En reporter på Sveriges Radio kontaktade mig efter att ha läst om mitt slutande med ADHD-medicinen här i bloggen. Så jag pratade lite om det i P4 Blekinge häromveckan. Den som vill lyssna kan göra det här. Spola fram ca 11 minuter. Och jaa, alltså, jag hade typ sprungit dit och var speedy, men försökte vara lugn + jag hade knappt sovit nåt pga nervositet. Tycker jag låter lite väl seeeg och sluddrig alltså :P Men aja, det var kul iaf! Kanske gör nåt liknande igen nångång :) Fick också grymt positiv respons både på nätet och av IRL-folk! Kul! 


Idag var jag på möte med en snubbe från ett slags hitta-yrkes-projekt och min handläggare från Försäkringskassan. Om nån kommer ihåg sen gammalt, så är det samma projekt jag varit med i tidigare. Men vi hann liksom inte klart innan tiden gick ut, vilket den gjorde ungefär timat med en sjukt misslyckad praktik på helt fel arbetsplats för mig just då. Det var också då jag började med hela PU-grejen och att arbeta med mig själv på egen hand. Våren 2010. 


Det är verkligen kul att få en chans till - vilket inte är lätt att få i det här sammanhanget - och jag är grymt tacksam att få hans hjälp igen! Så grymt glad hela dagen idag pga det! Det är allt tack vare min handläggare på FK. Hon är grym! :D 


Hur går träningen då? Det går jävligt sådär just nu. Tyvärr. Det går väldigt upp och ner. Men jag skriver mer om det snart, kanske i nästa inlägg. 


Hoppas ni har det bra därute!?


Blir verkligen superglad över alla kommentarer, meddelanden, mail och tweets! Så hör gärna av er oavsett om saker-å-ting går uppåt eller neråt just nu. Det är ju så livet är :) 


Moah! 
I brist på annat, får ni en random bild på när jag var nyklippt sist,
haha, det var några veckor sen men ser väl likadan ut nu.
Färgerna blev helt konstiga så jag tog helt enkelt bort dem :)

 

Attached images

58aec17db9203f6c0a339f32ce33a419
 
Written 526 weeks ago
31850 525 weeks ago

proppan2

Kul att du blivit radiokändis (ska lyssna sen, är på jobbet nu) och att du fått så mkt positiv respons. Jätteskoj!
Projektet låter spännande. Hoppas att det går bra den här gången! Vad betyder PU? Underbart med en bra FK-handläggare, sånt är ju superviktigt.
Min träning går bra. Har tränat mycket den senaste månaden och nu i helgen blir det träningskonvent. Jiiihaaa!
Pictu 525 weeks ago

Lampfot

Personlig utveckling :) Ja allt känner så bra och lovande just nu, tack för hoppasandet, eller hur man säger :)
Skönt att det flyter :D Vad kul med konvent! Är det med Friskis?