Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Slövecka & Zumbafunderingar - Nattbabbel

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hola Linkers! 


Det har verkligen inte blivit mycket träning senaste dagarna. Faktiskt inte någon alls på en hel vecka. Är så sjukt slö. Rastlös också, men pallar ändå inte. Hm. 


Jag har fått OK att skaffa guldkort på Friskis, så det borde jag kanske göra. Hm. Jobbigt när massor av kostsamma saker händer på samma gång, vilket det gör nu. Även att jag får tillbaka pengarna för Friskiskortet så måste jag lägga ut dem 1-2 veckor. Men ska jag verkligen vänta 2 veckor till? Värt? Njaeee… SÅ illa är det inte. Det var sjuuukt längesen jag var på grupp-pass på gymmet. Det hade kanske varit ett trick att lura igång sig. Studsa runt lite till lite musik? 


Alla verkar ju älska Zumba. Undra om Friskis har Zumba? Det kanske man skulle testa, haha, shakea bootyn lite :) 


NÅT måste jag göra iaf. Kan ju inte ens somna i nån vettig tid längre, som jag uppenbarligen outar nu. Konstigt ändå att man blir lite småtrött strax innan tolv, så tror man att man ska gå och lägga sig. Så går man och lägger sig. Men det går inte att sova för man är egentligen inte trött. Bara hjärnan går och lägger sig (den seriösa delen iaf), och resten är vaken och skrattar åt dålig flumhumor och möbelskåp som låter som Chewbacca. (Thank heaven for YouTube!) Haha, ni borde verkligen kolla in det, så jäääääävlaKUL! :D Haha Aschberg har visst också problem. "…naturisten Caroline Andersson. Hallå! Hallå? Amen nu försvann… Det är dom här jääävla knapparna!" Inte live. Men ändå. Haha. Natthumor. 


Moah! 


 


Screenshot. 

 

Attached images

4f510edd003ba1c5ed93376fa05c3e87
 
Written 533 weeks ago
50316 533 weeks ago

Peed

Hm... och jag som tycker jag har sömnproblem som alltid vaknar innan klockan 6.
Pictu 533 weeks ago

Lampfot

Ah, det skulle väl va schysstare om man somnade innan tolv och vaknade innan 6. Just nu är det typ tvärtom.

Men gah jag gnäller egentligen bara över självskapade problem... Det fixar sig bara jag tränar regelbundet. Minst 3 gånger/vecka brukar hålla dygnsrytmen :)
Pictu 532 weeks ago

Lampfot

Har inte hört om Dans Fuego, det kanske är värt! Jag gick mycket på aerobics/dansklasser när jag var yngre, men nu tränar jag mest på gymmet som komplement till kampsportsträning & löpning. Den enda gymklassen jag vet som är tillräckligt hård är kicknbox, eller ev box, men har inte kollat om Friskis här har det.

Men tanken på zumba var mer för att det är kul att testa nåt nytt ibland! Ser det inte direkt som träning :)