Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Sjuk, tränings- & sömnlös

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hola! Kul att de att det är lite mer aktivitet på bloggarna igen! Och här kommer jag och bidrar lite :) Är lite sjuk just nu, så tränar inte. Ska till vårdcentralen imorgon. Troligtvis inget allvarligt, bara lite antibiotika eller nåt hjälper nog. Hade nyss en hemsk förkylning också. Säkert en släng av feber också, men inget som plågade mig hemskt. Bara så himla trist och påfrestande att inte kunna träna.


Och när jag inte får anstränga mig fysiskt så kan jag ju inte sova heller. Min dygnsrytm är helt galen och jag har svårt att komma upp på morgonen nu, när jag väl behöver. Imorgon har jag tid på vårdcentralen 08.30. Det är mitt i natten för mig! :P MÅSTE ju komma upp då, dock, så det blir nog inte mycket djupsömn inatt. Kroppen brukar inte våga varva ner så pass mycket när jag väl måste upp. Sen har jag möte med jobbcoachen imorrn också, på eftermiddagen. Blir nice :)


Krya på mig & hoppas ni har det bra därute i landet :) 


Kram & moah!

 
Written 521 weeks ago